Xiaomi Mi Note 10 Lite – 128GB – Zwart

399.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700077095990 Categorie:

Beschrijving

De Xiaomi Mi Note 10 Lite brengt nieuwe indrukwekkende veranderingen met zich mee. Daarnaast is de belevenis van dit model tot een nieuw niveau!
Premium 6,47-inch gebogen AMOLED-display
De Mi Note 10 Lite is de perfecte telefoon voor je dagelijkse bezigheden,
werk en entertainment. Het gestroomlijnde ontwerp combineert een 6,47-inch 3D-curve AMOLED-scherm dat zorgt voor zeer scherpe en kleurijke beelden. De Mi Note 10 Lite brengt naast een mooi beeld een enorm veel kijkmogelijkheden die samen met een comfortabele grip voor een top beleving moeten zorgen. Het gebruiken en vasthouden van de Mi Note 10 Lite tilt de belevenis op een hoger niveau! Met een dunnere maar zeer goed reagerende vingerafdruksensor op het scherm, kun je het scherm in een oogwenk ontgrendelen. Als we kijken naar de bescherming die de Mi Note 10 Lite met zich mee brengt dan is zowel voor- als achterkant van het toestel wordt goed beschermd door de hoog geprezen Corning Gorilla Glass 5.
Epische opnamen met 64 MP AI quad-camera
Met de 64 MP quad-camera setup kun je veelzijdig fotograferen, of het nu gaat om snelle snaps, ultra groothoekfoto’s, macro-opnamen van dichtbij of prachtige portretten de Mi Note 10 Lite zorgt voor een zeer hoog waardige uitkomst. In combinatie met een scala aan unieke camerasoftwarefuncties zoals AI studio lightning, Vlog-modus en meer, maakt de Mi Note 10 Lite met gemak dag en nacht uitstekende opnamen. Leg onvergetelijke mooie momenten vast met deze zeer unieke en sterke camera.
Super 5260 mAh-batterij met 30W snel opladen
Waar jij je ook bevindt, de Mi Note 10 Lite houdt je voor een zeer lange tijd bij. Doordat er een grote batterij van 5260 mAh is ingebouwd kan de Mi Note 10 Lite een lange tijd zonder op te laden doorbrengen met jouw dagelijkse bezigheden. De meegeleverde 30W oplader, laadt het apparaat binnen 64 minuten helemaal op. Hierdoor is er voldoende vermogen voor maar liefst 2 dagen en dat allemaal bij eenmalig opladen.
Een zeer krachtige driver perfect voor jouw dagelijkse bezigheden
Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon ™ 730G mobiel platform, de Mi
Note 10 Lite biedt snelle prestaties voor een ononderbroken mobiele telefoon
ervaring. Samen met een Kryo ™ 470 CPU en 8nm procestechnologie, maakt de Mi Note 10 Lite een pittige indruk. Daarnaast is de Mi Note 10 Lite energiezuinig en perfect voor je dagelijkse bezigheden.
* Functie is beschikbaar via software OTA.
** Beschikbaarheid kan variëren, afhankelijk van de ondersteuning van lokale operators.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten