Vodafone.nl

vodafone.nl (1)

Vodafone.nl is een provider dat mobiele telefonie, internet en televisie aanbiedt. Vodafone werd in 1982 al opgericht en de consument kon in 1985 haar eerste mobiele telefoongesprekken al voeren in Groot Brittanië. Sindsdien is vodafone gegroeid en heeft het momenteel 5,3 miljoen klanten.

Vodafone.nl voor mobiele abonnementen en Alles-in-1 pakketten

Bij Vodafone kan men terecht voor mobiele telefoon abonnementen met en zonder telefoon. Ook kan er gekozen worden voor diensten thuis: internet en televisie pakketten. Sim only en prepaid kaarten behoren ook tot het assortiment van Vodafone. De Vodafone RED abonnementen zijn er voor klanten die niet op hun belkosten hoeven te letten, zo is er de RED ESSENTIAL die je 300 minuten biedt, 1GB internet en onbeperkt sms’en. Echt onbezorgd ben je met RED onbeperkt bellen en sms’en hierbij hoef je niet bang te zijn voor hoge rekeningen achteraf. Plus het feit dat je standaard 2 GB erbij krijgt om te internetten wat over het algemeen voldoende is.

Populaire telefoons vergelijken

Vodafone heeft alle populaire toestellen van dit moment in haar aanbod. Zij bieden de nieuwste Samsung Galaxy S7 Edge of het populaire model van Apple de iPhone 6S. De iPhone 6S is gratis bij keuze van een 2 jarig abonnement net als de Samsung Galaxy S7 Edge en vele andere populaire toestellen.

Wij van GSMvergelijker.com vergelijken óók de aanbiedingen van Vodafone. Start direct met Vodafone gsm abonnementen vergelijken en bekijk de goedkoopste aanbieding van Vodafone! Niet onverstandig is om Vodafone aanbiedingen ook met aanbiedingen van andere providers te vergelijken zodat u echt zeker weet waar u het goedkoopste uit bent.


Vodafone biedt flexibiliteit zodat je onbezorgd kunt internetten buiten je bundel. Met de Alles-in-1 op Reis kun je een blox aanzetten door ALLES OP REIS AAN naar 4000 te sms’en. U kunt dan 20 minuten bellen en 20 minuten gebeld worden, 20 sms versturen en 35 MB aan internet verbruiken voor €2 per dag. Uitzetten? Dat kan ook door ALLES OP REIS UIT te sms’en naar 4000. Vodafone heeft tevens een plafond ingesteld wanneer je €60,50 aan data op vakantie in het buitenland hebt verbruikt dan word je internet geblokkeerd. De tarieven voor het gebruik van de mobiele telefoon in Europa worden vanaf 30 april 2016 goedkoper.

Vodafone.nl
8.5 (84.62%) 13 votes