Samsung Galaxy S21 Plus Hoesje Bookcase Zwart + Tempered Glas

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700411429173

Beschrijving

Productbeschrijving De Phoneparts.be bied u kwaliteitsvol Bookcase hoesje voor de Samsung Galaxy S21 Plus biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het Phoneparts.be hoesje om uw Samsung Galaxy S21 Plus zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de Phoneparts.be Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Optimaal gebruiksgemak De hoes is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S21 Plus . Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je Samsung Galaxy S21 Plus. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je Samsung Galaxy S21 Plus terwijl je telefoon in het hoesje zit. Ook kan je aan de binnenkant van de book case je pasjes kwijt in het vakje dat daarvoor bestemd is.
Een kwalitatief hoesje Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Dit hoesje zorgt er meteen voor dat een portemonnee verleden tijd wordt. Met maar liefst drie pasvakjes, kun je al je pasjes kwijt in je bookcase. Ook kan je je briefgeld kwijt in het bookcase vakje.
Met handige pashouder, is gemaakt van een lichtgewicht PC- en PU-materiaal voor een goede grip, terwijl de hoes je telefoon ook beschermt tegen krassen en andere schade. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd goed bij de camera, luidspreker en andere knoppen kunt.
Glas
Phoneparts.be biedt u kwaliteitsvolle Screenprotector het glas geeft je een totale bescherming voor je gsm en biedt extra bescherming voor je dagelijkse situaties. Het screenprotector beschermt je gsm en het is simpel te plaatsen. Phoneparts.be screenprotector glas is één van de beste op markt, waardoor we zeker zijn van onze product. Het glas beïnvloedt niet met je hoes en geeft een optimale bescherming.
Besherming:
Volledige bescherming van je smartphone bedekt zal zijn. Door de afgeronde randen van de screenprotector is een groter deel van het beeldscherm bedekt, waardoor de volledige voorkant beschermd is tegen krassen en andere schade.
Kenmerken:
Eenvoudig te plaatsen;
Beschermt;
Hoes vriendelijk
Voordelen: – Volledig dekkend: bedekt het volledige scherm
– Het glas heeft geen invloed op de werking van het touchscreen

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten