Swissvoice D38 | Senioren Mobiele Telefoon | GSM | met Ringleiding

110.00

Bekijken

Artikelnummer: 7064700410244469 Categorie:

Beschrijving

Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon Uit te breiden met een SOS-armband
Automatisch opnemen na drie keer bellen
Bluetooth en ringleiding functionaliteit
Simlock vrij toestel
Swissvoice D38 Senioren Mobiele Telefoon De Swissvoice D38 senioren telefoon is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Door het extra luide beltoonvolume tot +90 dB en een spraakversterking tot +35 dB is de telefoon ook geschikt voor slechthorenden. Het toestel is daarnaast voorzien van Bluetooth en een ringleiding functionaliteit. Als hoortoesteldrager heb je zo de mogelijkheid om gesprekken te voeren via de hoortoestellen.
Dit heeft de Swissvoice D38 te bieden Het toestel is uitgerust met twee displays. De buitenkant van het toestel is voorzien van een ‘always-on’ display. Hierop worden de tijd, naam of nummer van de beller en bericht meldingen weergegeven. Klap je de telefoon open dan zie je een groot 2,8 inch kleurenscherm met hoge resolutie.
Om het gebruik van de telefoon eenvoudig te maken heeft de D38 een vereenvoudigd menu, grote comfortabele toetsen en 20 snelkeuze nummers die je kunt voorzien van foto’s om je favoriete contacten met één druk op de knop te bellen. Het opladen van de telefoon doe je eenvoudig door deze in het laadstation te plaatsen. Is het geheugen van de D38 vol? Dan kun je de telefoon voorzien van een Micro SD-geheugenkaart.
Drie exclusieve functies van Swissvoice 1. Word je gebeld en mis je de oproep? Wanneer dezelfde beller direct opnieuw belt, zal de beltoon de tweede keer luider zijn. Zo is de kans groter dat je de oproep niet nog een keer mist.
2. Je hebt de mogelijkheid om oproepen automatisch te beantwoorden via de handsfree modus wanneer een telefoontje voor de 3e keer binnen drie minuten onbeantwoord blijft.
3. Is de batterij bijna leeg, blijven meerdere oproepen onbeantwoord of wordt er geen activiteit op de telefoon geregistreerd, dan kun je een sms-bericht laten verzenden naar je naaste contacten.
Extra veiligheid door de SOS alarm mogelijkheden De achterkant van de mobiele telefoon is voorzien van een SOS-knop. Wanneer deze een aantal seconden wordt ingedrukt door de gebruiker, zal er een vooraf opgenomen tekst en bericht worden verzonden naar maximaal 5 personen. Daarnaast gaat het toestel bellen naar het eerste nummer in de lijst. Wanneer deze niet opneemt zal het toestel na 60 seconden bellen naar het volgende nummer.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten