Onbeperkt bellen

Tegenwoordig zijn er talloze abonnementsvormen waar u uit kunt kiezen. Nog vrij nieuw op de markt is onbeperkt bellen. Hiermee heeft u dus een onbeperkt aantal belminuten en dat kan ontzettend voordelig zijn, indien u veel belt met uw toestel. Het is zowel beschikbaar voor particulieren als voor zakelijke gebruikers. Met behulp van onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Selecteer onbeperkt bellen en vergelijk direct.

De voordelen van onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen heeft natuurlijk een groot voordeel: dat is simpelweg dat u onbeperkt kunt bellen. U hoeft dus nooit meer na te denken over uw minutenbundel. Het is dan ook vooral populair op de zakelijke markt. Als u tijdens het werk veel moet bellen, kunt u ervoor kiezen om een abonnement te kiezen met onbeperkt bellen. Zo kunt u zorgeloos al uw klanten en leveranciers opbellen, zonder dat u hoge kosten betaalt voor uw abonnement. U heeft namelijk al een dergelijk onbeperkt bellen abonnement vanaf slechts 7,50 euro. Niet alleen voor de zakelijke markt is het aantrekkelijk: ook voor particulieren die gewoonweg graag met elkaar bellen is het natuurlijk een goede optie. Dan weet u zeker dat u onbeperkt kunnen bellen met uw geliefde, familieleden of vrienden zonder zorgen!

Flexibele contractperiode

Een onbeperkt bellen abonnement is over het algemeen een sim only abonnement. Daarmee heeft u ook nog eens een zeer flexibel contract. Zo kunt u deze maandelijks opzeggen, indien u dat graag wilt. Als u het maandelijks wilt kunnen opzeggen, is het contract vaak maar een euro duurder per maand. Over twee jaar gezien betaalt u dus maar 24 euro extra, maar wel met de gedachte dat u het ten alle tijden kunt opzeggen. Verbruikt u dus eigenlijk helemaal niet meer zoveel minuten? Dan kunt u het abonnement altijd nog gemakkelijk opzeggen. Ook kunt u uw belbundel vaak naar beneden schroeven, door bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid minuten te kiezen. Kan dat niet? Dan kunt u uw abonnement opzeggen.

In combinatie met een toestel

Indien gewenst kunt u ook een onbeperkt bellen abonnement afsluiten in combinatie met een toestel. U kunt hier telefoonabonnementen vergelijken. Selecteer in het overzicht dat u wilt kiezen voor onbeperkt bellen, zodat de vergelijkingstool berekent waar u het voordeligst uw abonnement kunt afsluiten. Met behulp van de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk en snel uw toestel naar keuze zoeken. Als alternatief kunt u ook een los toestel kopen.

onbeperkt bellen

Kiest u ook voor internet?

Als u wilt, kunt u er optioneel ook nog internet bij kiezen. Er zijn ook verscheidene aanbieders die onbeperkt bellen + onbeperkt internet aanbieden. Zodoende kunt u ook nog eens zorgeloos genieten van een internetbundel. U hoeft dus nooit meer in te loggen op de app om te kijken hoeveel belminuten of data u heeft verbruikt. Alles is onbeperkt en dat volledig zonder zorgen.

Houd rekening met aansluitkosten

In sommige gevallen dient u nog wel rekening te houden met eventuele aansluitkosten. Dat is vaak niet erg veel, maar het kan wel enkele tientjes bedragen. Echter heeft niet iedere aanbieder deze aansluitkosten. Zo biedt onder andere Robin Mobile een pakket met onbeperkt bellen, waarbij u geen aansluitkosten hoeft te betalen. Het abonnement bij deze aanbieder bestaat ook uit onbeperkte data. U betaalt dus wel meer dan bij bijvoorbeeld YouFone of Ben, maar u heeft hierbij ook onbeperkte data. Bij YouFone en Ben betaalt u daarentegen wel aansluitkosten. Soms hebben de partijen echter acties, waarbij u deze kosten niet betaalt.

Buitenland-pakket (buiten Europa)

Over het algemeen geldt dit pakket alleen voor Nederland en de rest van de Europese Unie. Het betreft dus geen buitenland-pakket buiten Europa. Indien u die optie wilt, kunt u vaak ervoor kiezen om een extra bundel af te sluiten met buitenlanddekking. Dat is vooral handig als u vaak naar het buitenland reist. Dan kunt u ook hier gebruikmaken van onbeperkt bellen. Dan bent u daadwerkelijk altijd én overal bereikbaar en kunt u zowel gebeld worden als onbeperkt bellen met uw zakelijke contacten, vrienden, familieleden of collega’s.

Hulp nodig?

Wilt u graag een pakket met onbeperkt bellen afsluiten, maar heeft u nog enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Uiteraard helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vragen of opmerkingen zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.