Sim only aanbiedingen

Op zoek naar de beste sim only aanbiedingen? Zoek niet verder, want met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u verschillende sim only aanbiedingen met elkaar vergelijken. U kunt hierbij gebruik maken van de verschillende filters, waaronder contractduur, snelheid, score en prijs.
sim only aanbiedingen


Alle sim only aanbiedingen op een rij

Sim only aanbiedingen zijn abonnementen zonder toestel. U schaft in dit geval dus alleen een abonnement aan voor internet, bellen en sms’en. U kunt hierbij zelf kiezen uit een contractduur, variërend tussen een maand, een jaar of twee jaar. Een voordeel van dit type abonnement is, is dat u geen BKR-registratie ontvangt. U ontvangt namelijk een BKR registratie bij een telefoon + abonnement, indien de toestelprijs boven 250 euro is. Dat is niet het geval met een sim only abonnement, omdat u geen krediet afneemt.

Een sim only abonnement kent veel voordelen

Als u een BKR-registratie heeft, kan het moeilijk zijn om een nieuwe lening af te sluiten. Sommige mensen kunnen geen hypotheek afsluiten, omdat zij teveel BKR-registraties hebben. Als u een telefoon + abonnement aanschaft, en de waarde van het toestel is boven 250 euro, ontvangt u deze registratie. Als u een los toestel kopen gaat, kunt u vervolgens sim only aanbiedingen vergelijken. Dan heeft u daar geen last van en dat kent vele voordelen. Daarnaast is een sim only abonnement doorgaans goedkoper.

Kies uw belminuten

Belt u nog veel met uw smartphone? Dan is het verstandig om te kijken naar sim only aanbiedingen met voldoende belminuten. Mocht u weinig bellen, omdat u bijvoorbeeld veelal Whatsapp of Facebook Messenger gebruikt, is het raadzaam om te kiezen voor een kleine belbundel. U wilt natuurlijk niet betalen voor diensten die u niet afneemt. Het is in ieder geval raadzaam om een abonnement af te sluiten met minimaal 100 belminuten. In dat geval kunt u namelijk altijd bellen met uw abonnement, zonder hier onnodige kosten te maken.

Kies het juiste databundel

De nieuwste smartphones gebruiken over het algemeen iets meer data dan de oudere versies. Dat heeft ermee te maken dat u foto’s en video’s kunt versturen in hoge kwaliteit. De camera’s worden steeds beter, maar dat zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de foto’s en video’s groter worden in MB’s. Als u deze wilt downloaden of uploaden kost dat gewoonweg maar data. Daarom is het raadzaam om te kijken naar een goede databundel. U kunt voor uzelf nagaan hoeveel u ongeveer verbruikt. Gebruikt u vaak Wi-Fi om video’s te bekijken of kiest u er soms ook voor om dit op 4G te bekijken? In het laatste geval is het raadzaam om te voor een uitgebreid datapakket. Ook als u veel gebruik maakt van populaire apps, zoals Snapchat en Instagram, is het raadzaam om een uitgebreid datapakket te nemen. Deze apps verbruiken veel data, omdat er foto’s en video’s geladen worden.

Een contractduur selecteren

Als u op zoek gaat naar sim only aanbiedingen, kunt u ook filteren tussen een contractduur. Wilt u een contract afsluiten voor een maand, een jaar of voor twee jaar? Als u een nieuw los toestel kopen gaat, kan deze gemakkelijk twee jaar mee. In dat geval kan het verstandig zijn om te kiezen voor een tweejarig abonnement. Deze zijn over het algemeen voordeliger dan een maandelijks of een eenjarig contract. Een maandcontract is vaak duurder, maar het grote voordeel is ook dat u dit abonnement maandelijks kunt opzeggen.

sim only aanbiedingen vergelijken

Filteren op een bepaalde provider (optioneel)

Indien u wilt, kunt u ook filteren op een bepaalde provider. Dat kunt u doen om meerdere redenen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich vertrouwd voelt bij een bepaalde aanbieder. De partij kan bijvoorbeeld een goede klantenservice bieden, waardoor u graag bij deze telecomaanbieder een abonnement wilt afsluiten. Echter kunt u in sommige gevallen ook van vele extra’s genieten bij een bepaalde aanbieder. Zo bieden onder andere KPN, Vodafone en Tele2 haar klanten extra’s aan, indien u ook een pakket heeft voor internet, telefonie en tv thuis. U krijgt in sommige gevallen dan bijvoorbeeld extra data. Dat is helemaal gratis, zolang u maar een abonnement heeft afgesloten voor zowel uw smartphone als voor thuis.

Sim only aanbiedingen vergelijken

Bent u er klaar voor: wilt u sim only aanbiedingen vergelijken? In dat geval kunt gemakkelijk gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Deze handige rekentool werkt 100% onafhankelijk en wordt dagelijks ge-update. Dat betekent dat u ieder dag weer nieuwe sim only aanbiedingen kunt bekijken. Wij willen graag dat u kiest voor de beste deal en daarom staat het meest voordelige abonnement altijd bovenaan. Voor ons maakt het niet uit of u kiest voor provider X of provider Y. Het gaat ons er juist om dat u het beste abonnement voor uw persoonlijke situatie afsluit.

14 Dagen bedenktijd

Heeft een u sim only aanbieding afgesloten, maar twijfelt u toch nog over uw keuze? Geen probleem, want u heeft namelijk altijd nog 14 dagen bedenktijd bij iedere provider. Dit is namelijk de wettelijke bedenktermijn en binnen deze periode kunt u nog kosteloos annuleren. Het product dient wel in de originele verpakking te zitten. U mag uw simkaart dus niet gebruikt hebben. De bedenktermijn geldt voor zowel een online bestelling via ons als een telefonische bestelling.

Hulp nodig bij het vinden van sim only aanbiedingen?

Heeft u nog hulp nodig bij het vinden van sim only aanbiedingen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. We geven hierbij altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van uw persoonlijke situatie. Stuur uw vraag zo specifiek mogelijk door, zodat we een helder antwoord kunnen formuleren. Het vinden van de beste sim only aanbiedingen was nog nooit zo gemakkelijk!