4G Sim Only

4G Sim Only is ontzettend populair op de consumentenmarkt. Met een 4G-internetverbinding heeft u namelijk razendsnel internet, wat tegenwoordig beschikbaar is in heel Nederland. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Eventueel kunt u gemakkelijk filteren op onder andere contractduur, snelheid, score, internet, sms, provider, netwerk en prijs.

Waarom 4G Sim only?

4G Sim Only is ontzettend populair in Nederland en dat is niet zo vreemd. Met dit type abonnement kiest u namelijk voor een ontzettend voordelig abonnement. Indien u al een smartphone in het bezit heeft, is 4G Sim Only een logische keuze. U betaalt niet maandelijks voor een dure smartphone, waardoor het allemaal betaalbaar blijft. Bent u nog niet in het bezit van een smartphone? Dan kunt u een losse smartphone kopen in ons overzicht.

De voordelen van 4G Sim only

Deze abonnementsvorm heeft meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen zijn als volgt:

  • Lage abonnementskosten. Over het algemeen vallen deze abonnementen maar liefst 80% lager uit dan een telefoonabonnement + toestel.
  • Maandelijks opzegbaar. De meeste modellen zijn maandelijks opzegbaar. Een telefoonabonnement met toestel is vaak voor minimaal een jaar.
  • U kunt gemakkelijk van tevoren bepalen hoeveel minuten en data u wilt. Is het toch niet voldoende? Dan kunt u uw abonnement vaak omhoog schroeven.
  • Kies uw toestel zelf. Eventueel kunt u zelf een los toestel kopen. Tegenwoordig zijn alle modellen simlockvrij! De keuzevrijheid is veel groter.
  • Oude telefoon? Bent u nog in het bezit van een telefoon? Dan kunt u deze ook gewoonweg gebruiken. U hoeft dus geen duur abonnement af te sluiten met behulp van 4G Sim Only.

Een minutenbundel uitkiezen

In het overzicht kunt u gemakkelijk een minutenbundel uitkiezen. De meeste minutenbundels liggen in lijn met aantal sms’jes. Laatstgenoemde worden toch al vrijwel niet meer gebruikt. Vaak is het dus: 250 belminuten óf sms’jes. Tegenwoordig wordt er steeds minder gebeld, omdat er goede alternatieven zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bellen via WhatsApp of bellen via Facebook Messenger. Daarmee maakt u gebruik van Wi-Fi of uw internetbundel.

De juiste hoeveelheid internetdata

Internetdata wordt daarentegen steeds meer gebruikt. De nieuwste smartphones verbruiken simpelweg meer data. Dat heeft er onder andere mee te maken dat de foto’s en video’s van steeds hogere kwaliteit zijn. Als u deze dan ook verstuurt via populaire apps, waaronder Snapchat of WhatsApp, verbruiken deze meer data. Houd daar alvast rekening mee, indien u een nieuw abonnement afsluit. U hebt momenteel de keuze uit 3G en 4G. 3G is iets langzamer internet dan 4G. 3G-internet is echter ook goedkoper. Gelukkig scheelt het tegenwoordig nog maar weinig: het gaat vaak om een euro.

Contractduur

Een van de grote voordelen van 4G Sim Only is dat u de keuze heeft uit een direct opzegbaar contract. Zoekt u bijvoorbeeld een korte ‘tussenperiode’, totdat u een nieuw abonnement kunt afsluiten met het nieuwste toestel? Dan kunt u kiezen voor een direct opzegbaar contract. Echter kunt ook kiezen voor eenjarig of tweejarig contract. Deze zijn over het algemeen iets voordeliger.

4G Sim Only

Voorkeur voor een bepaalde provider of netwerk?

Wilt u graag kiezen voor een bepaalde provider of netwerk? Dan kunt u dat gemakkelijk aangeven in het handige overzicht. In sommige gevallen kan het namelijk zijn dat u wilt kiezen voor een bepaalde provider. Zo krijgt u vijf euro korting op uw Vodafone-abonnement, indien u thuis Ziggo heeft. Daarnaast krijgt u ook nog eens dubbele data. Ook KPN en Tele2 hebben soortgelijke deals. Daarom kan het lonen om te kiezen voor een bepaalde provider.

Voor- en nadelen handig in een overzicht

Met behulp van de handige vergelijkingstool treft u gemakkelijk alle voor- en nadelen in een handig overzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld zien welke acties er op dit moment zijn. Bepaalde providers hebben bijvoorbeeld de eerste maand gratis. Andere providers hebben een voordeliger tarief voor een periode. Met behulp van het overzicht kunt u gemakkelijk en snel zien welke voordelen er zijn. Dat is wel zo handig.

100% onafhankelijk vergelijken

De bovenstaande vergelijkingstool werkt 100% onafhankelijk. Iedere dag wordt de handige rekentool automatisch ge-update door een derde partij. Zo kunt u iedere dag weer profiteren van de beste 4G Sim Only deals. De goedkoopste aanbieders staan altijd bovenaan, gevolgd door de beste deals. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u de handige vergelijkingstool naar wens filteren.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat u een 4G Sim Only abonnement bestelt, en u ontvangt de bevestiging, heeft u altijd nog 14 dagen wettelijk bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw bestelling nog volledig kosteloos annuleren. Deze bedenktermijn is wettelijk vastgesteld en daarmee dient iedere provider zich daaraan te houden. Dat is wel zo fijn om te weten op het moment dat u bestelt. Indien u dan toch nog een betere deal vindt, of wanneer u zich bedenkt, kunt u het toch nog annuleren binnen de termijn. Wel dient het simkaartje nog ongebruikt te zijn.

Hulp nodig bij met 4G Sim Only?

Heeft u nog enige vragen met betrekking tot het afsluiten van 4G Sim Only? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vragen of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.