Sim only abonnement wint aan populairiteit

gsm sim only abonnementSteeds meer mensen zijn op zoek naar goedkopere manieren om te bellen en internetten. Hierdoor neemt de populariteit van het sim only abonnement toe.

Voorheen kozen veel mensen voor een abonnement met een gratis telefoon. Maar de kosten van het dure gsm toestel moesten natuurlijk nog wel worden terugverdiend door de telecomprovider. Hierdoor werden de kosten voor bellen en internetten almaar duurder.

We kiezen voor lagere bel en internet kosten

Omdat de kwaliteit van de gemiddelde gsm toestel ook steeds beter word is het niet nodig om elk jaar een nieuwe gsm te bestellen. Bovendien is het verplaatsen van foto’s, video’s en berichten voor veel mensen reden om niet tot een andere gsm over te gaan. In plaats van het abonnement te verlengen met een nieuw toestel kiezen steeds meer mensen voor een sim only aanbieding waarbij de kosten een stuk lager liggen.

Hetzelfde gsm toestel icm een sim only abonnement

Men behoudt het huidige gsm toestel, maar niet het abonnement. In plaats van te verlengen kiest men nu veel vaker voor een simonly abonnement met lagere bel en internet tarieven.

Profiteer van de goedkope sim only aanbiedingen

Wilt u ook profiteren van de goedkope sim only tarieven? Ga dan naar onze sim only aanbiedingen vergelijker en reken uit welk abonnement voor u de voordeligste keuze is. Met de sim only vergelijker van Gsmvergelijker.com kunt u binnen enkele minuten alle sim only aanbiedingen met elkaar vergelijken en zien welke deal het beste aansluit op uw situatie en voorkeuren.

Sim only deals vergelijken en voordeel berekenen

U kunt bij verschillende webwinkels terecht om een sim only abonnement te kiezen waaronder Gsmweb.nlBelgoedkoper.nlGsmshop.nlGSMacties.nlGSMstunter.nl en natuurlijk de Mediamarkt. Deze winkels en vele andere hebben speciale acties op Gsmvergelijk.com staan. Profiteer daarvan want de kans is groot dat u fors kan besparen!