Samsung Galaxy Note9 – 128GB – Midnight Black (Zwart)

699.99

Bekijken

Artikelnummer: 7064700943230582 Categorie:

Beschrijving

The Beast is terug
De Samsung Note staat bekend als “The Beast” en met goede redenen. Deze krachtige smartphone is dé rechterhand voor iedereen die het meeste uit zijn smartphone wil halen. Niet alleen slim en vol handige functies voor zakelijk gebruik, maar ook ‘thuis’ een entertainment-beest! Dankzij het grote 6,4dz scherm met 16:9 schermresolutie en de krachtige processor kun je eindeloos genieten van films en games op je smartphone!
Next level S Pen Een Note is pas een Note, als er een S Pen aan te pas komt. De Note9 heeft de nieuwste S Pen; uitgerust met Bluetooth voor handige bediening op afstand. Met de nieuwe S Pen wordt fotograferen een fluitje van een cent. Houdt de knop ingedrukt en je camera opent automatisch. Eén keer klikken voor het nemen van een foto en twee keer klikken om te wisselen tussen cameraǯs. Maak je geen zorgen over de batterij van de S Pen, even terug in het toestel schuiven en na slechts 40 seconden kun je weer door!
DeX zonder dock De Note9 geeft je de vrijheid om overal te werken waar je maar wilt. Dankzij de ingebouwde DeX functionaliteit tover jij je Note9 in een handomdraai om naar een desktop. Je hebt enkel een kabel en een externe monitor nodig. Het scherm van de Note9 kun je dan als trackpad gebruiken. Koppel daar een bluetooth toetsenbord aan en jouw werkplek kan werkelijk overal zijn!
Buitengewoon krachtig Al dat moois werkt dankzij de krachtige processor van de Note9, die door een speciaal koelsysteem elke handeling aankan! De 4000mAh batterij zorgt ervoor dat je geen moment zonder stroom komt te zitten.
In het kort: – Bluetooth S Pen
– Plug-and-play DeX
– 4000mAh batterij
– 6 of 8 GB werkgeheugen
– 64 of 512 GB opslaggeheugen

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten