Samsung S21 Plus hoesje shock proof case zwart – Samsung Galaxy S21 Plus hoesje hoesjes armor case anti shock zwart

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700564486068

Beschrijving

Het LuxeRoyal Armor Case Hoesje voor de Samsung Galaxy S21 Plus biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Armor Case Hoesje om uw Samsung Galaxy S21 Plus zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door het design van de LuxeRoyal Telefoonhoes zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Armor Case Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal en harde kunststof. De Armor Case van LuxeRoyal bestaat uit 2 delen en dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy S21 Plus buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De Armor Case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen door het gebruik van TPU materiaal en kunststof. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over het gehele Armor Case Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy S21 Plus kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het Armor Case Hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design Armor Case hoesje
Het Armor Case Hoesje voor de Samsung Galaxy S21 Plus is voorzien van een stijlvol design met een standaard op de achterkant. Het Armor Case Hoesje van LuxeRoyal is voorzien van alle noodzakelijke openingen in de case, waardoor uw mobiele telefoon nooit uit het hoesje hoeft en altijd beschermd blijft. U kunt filmpjes en foto’s maken zonder de telefoon uit het Armor Case Hoesje te halen. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de Case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy S21 Plus.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Armor Case Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy S21 Plus

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten