Samsung Galaxy S8

Samsung-Galaxy-S8Elk model krijgt een opvolger dus ook de Samsung Galaxy S7 en dat is de Samsung Galaxy S8. Deze smartphone die op Android draait is voorzien van een 12 megapixel camera. Het 5.8 inch display is een zogenoemde infinity display dat daardoor de hele voorkant van de S8 bedekt. Liefhebbers van een nog groter scherm kunnen kiezen voor de Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 voorzien van een krachtige processor

Ook aan de hardware is gewerkt want de allernieuwste Samsung is voorzien van een octacore-processor met 4 GB aan RAM geheugen en een opslagcapaciteit van 64GB. De Samsung Galaxy S8 draait op Android 7.0 Nougat. Zoals de iPhone gebruiker Siri heeft heeft de Samsung gebruiker Bixby, deze spraakgestuurde assistent helpt u bij al uw vragen.

Gebogen scherm naadloos verwerkt in de aluminium behuizing

De voorganger van de Samsung Galaxy S8 had een gebogen beeldscherm die uitermate populair bleek, dit nieuwe paradepaardje heeft het nieuwe gebogen beeldscherm dus ook. Geen ontsierende randen maar een beeldscherm die naadloos overvloeit in de behuizing. De vingerafdrukscanner bevindt zich niet aan de voor maar aan de achterkant van het toestel. De frontcamera is verbeterd en heeft 8 megapixels. Mooi allemaal maar dit zijn eigenlijk de standaard verbeteringen.

Samsung ontgrendelen op een futuristische manier: Irisscanner

De beste feature die wat ons betreft bovenaan staat is toch wel de Irisscanner waarmee u uw smartphone kunt ontgrendelen. U kunt ook kiezen voor het ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning. Iedere Iris is namelijk anders en uniek dus vervalsen is in dit geval nagenoeg onmogelijk. De standaard ontgrendeling methodes zijn er ook nog: Met pin, wachtwoord, patroon en vingerafdruk.

Best beveiligde toestel

De beveiliging van de Samsung Galaxy S8 is echt uitstekend te noemen hiervoor is Knox 2.8 ontwikkeld. Uw gegevens zullen dus altijd bewaakt worden. Er zijn teveel opties om op te noemen de beste manier om daar achter te komen is door het toestel aan te schaffen. De S8 is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Midnight Black, Orchid Gray, Artic Silver. De prijs van dit toestel is €799. Wilt u niet zoveel betalen daarvoor? Dan kunt u de Samsung Galaxy S8 in combinatie met een abonnement afsluiten. Let wel op Geld lenen kost geld want een smartphone op afbetaling is een lening.

Samsung Galaxy S8 top deals vergelijken

Vergelijk de Samsung Galaxy S8 aanbiedingen van alle aanbieders en bekijk welke provider u de beste en goedkoopste aanbieding doet. Top deals genoeg maar het ligt aan u welke deal u kiest want er zijn er genoeg. Met GSMvergelijker.com vindt u gegarandeerd de beste deal.

Top 5 goedkoopste Samsung Galaxy S8 aanbiedingen 2017

Aanbieder Toestel Internet MB Belbundel Min Bijbetaling GSM abo p/mnd Toestel p/mnd Totale abo kosten p/mnd
Vodafone Samsung Galaxy S8 500 150 €288,- €10,- €15,- €37,-
HollandsNieuwe Samsung Galaxy S8 500 500 €497,- €7,- €10,- €37,71
HollandsNieuwe Samsung Galaxy S8 1000 1000 €149,- €8,- €24,- €38,21
Ben Samsung Galaxy S8 1000 200 €484,- €8,50 €10,- €38,67
Vodafone Samsung Galaxy S8 1000 150 €288,- €12,- €15,- €39,-
De 5 goedkoopste aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8