Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 PLUSOok Samsung brengt Plus modellen uit waaronder de Plus variant op de reguliere Samsung Galaxy S8. Het scherm is 6.2 inch groot en daarmee een stukje groter in formaat dan de Samsung Galaxy S8. Ook hier is een infinity display geplaatst wat randen overbodig maakt. Het is één en al scherm waardoor het toestel gewoon compact oogt.

Samsung Galaxy S8 Plus heeft grotere batterij

De verschillen tussen beide modellen is het beeldscherm maar ook de grotere accu waardoor dit toestel langer te gebruiken is qua batterijduur. De Plus is stof, spat en waterdicht waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer het in aanraking komt met water of stof. Het besturingssysteem waar de Galaxy S8 plus op draait is Android 7.0 Nougat. De cameraresolutie aan de voorkant bedraagt 12 megapixels en aan de achterkant 8 megapixels. Wat de Samsung Galaxy S8 Plus ook heeft is de iris scanner waarmee u uw toestel kunt ontgrendelen door middel van uw iris. Of gebruik gezichtsherkenning waardoor uw toestel ontgrendeld wordt. Deze optie’s waren 10 jaar terug ondenkbaar maar nu realiteit.

Krachtige smartphone die intelligent is

Dankzij de 10 nm processor is de Samsung Galaxy S8 Plus krachtig en snel en wordt er op een efficiënte manier omgegaan met de batterij. Vindt u dat u meer opslag nodig heeft? Deze is uiteraard uit te breiden middels een SD kaart. Met Bixby uw persoonlijke assistent kunt u met weinig woorden laten weten waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om het dichtstbijzijnde restaurant of iets zoeken op google Bixby zoekt het binnen een mum van tijd voor u op.

Bekijk snel uw emails en apps dankzij de Edge randen

Ondanks dat het scherm groot is voelt het niet zo. Samsung heeft de belangrijkste snelkoppelingen al voor u toegevoegd aan de zijkanten van uw scherm. Dankzij de Edge randen geniet u van meer content en comfort. Bekijk films en video’s in Full HD kwaliteit en stream super snel uw favoriete youtube filmpje. U kunt de Samsung Galaxy S8 Plus draadloos opladen want hij is Wireless Charger convertible. Verkrijgbaar in het mystieke Midnight Black, Oosterse Orchid Gray of Artic Silver. In Taiwan is er zelfs een limited edition in de kleur Rose Pink, wanneer deze kleur in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Los is de S8 Plus te koop voor €899.

Samsung Galaxy S8 Plus vergelijken

Samsung Galaxy S8 Plus vergelijken en de beste gsm aanbiedingen vinden doet u op GSMvergelijker.com. Stap over naar de provider met de allergoedkoopste aanbieding en bespaar geld. Vergelijk alle gsm aanbiedingen en beslis zelf welke provider het goedkoopste is.