Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6_1
Bent u benieuwd naar de Samsung Galaxy S6? Lees dan hieronder meer informatie over het toestel. De Samsung Galaxy S6 is voorzien van gehard Gorilla glas waardoor u weinig tot geen kans loopt om uw toestel te beschadigen mocht deze eens vallen. Het beeldscherm heeft een grootte van 5.1 inch en de breedte is 70.8 mm en een dikte van 6.9 mm. Dankzij een Quad-HD scherm kunt u foto’s en ander beeldmateriaal super scherp bekijken bij een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Samsung Galaxy S6 Specs

Het toestel is verder nog voorzien van een MP3 speler, een FM radio en speakers. De galaxy S6 is uitgerust met 2 camera’s waarvan de achtercamera 16 megapixels en de front camera 5 megapixels. Dankzij de Li-on batterij heeft de telefoon een spreektijd van 1020 minuten. De verkrijgbare kleuren van het toestel zijn: Blue, Gold en black. De processor is een Octa Core Exynos 7420 64 bit die draait op Android 5.0 Lollipop. Hierin is nog eens een notificatiesysteem opgenomen waar u makkelijker uw notificaties en meldingen overzichtelijk kunt bekijken.

De geheugengrootte is verkrijgbaar in 32GB, 64GB en 128GB. Wat ook een zeer aantrekkelijk punt aan dit toestel is het het super snel opladen van de batterij. Hij laad tot anderhalf keer sneller op dan de voorgaande samsung toestellen. Ook te gebruiken met een compatibele oplaadpad voor draadloos opladen. De draadloze oplaadpad is overigens niet inbegrepen bij het pakket, deze moet u los erbij kopen.

Wanneer u uw oude gegevens van uw Samsung wilt overzetten dan kunt u de Samsung Smart Switch gebruiken met deze app zet u op een simpele doch veilige manier uw gegevens over. Met de Smart Manager kunt in één opslag allerlei statussen raadplegen zoals: Batterij, RAM geheugen, Beveiling en nog veel meer. Met de Quick Check functie kun je met een klik overbodige data deleten.

Klik hier voor Samsung Galaxy S6 gsm aanbiedingen!