Samsung Galaxy S6 Edge

samsung-galaxy-s6-edgeDe Samsung Galaxy S6 Edge mag met recht het populairste model van Samsung genoemd worden. De telefoon is voorzien van Edges (hoeken ) zodat u snel informatie kunt bekijken zoals een gemiste oproep of een sms via de zijkant van het toestel. De Galaxy S6 Edge draait op een super snelle octaaf-core processor wat voor het ultieme gebruikersgemak zorgt. De opslagcapaciteiten zijn 32 GB, 64 GB en 128 GB.

Het Samoled beeldscherm zorgt voor een haarscherpe kwaliteit waar het gaat om foto’s of video’s maken. Voor het maken van een foto kun je twee keer op de home button drukken en schiet gelijk een foto. De grootte van het beeldscherm is 5.1 inch weergegeven in 16 miljoen kleuren maar liefst. Het scherm is tevens ook krasbestendig zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw beeldscherm. Een super feature is dat u kleuren kunt koppelen aan uw 5 favoriete contacten, iedere kleurcode staat voor een ander contact in je telefoon. Door eenvoudig op de kleur van je scherm te drukken kunt u dit contact op de volgende manieren bereiken: SMS, bellen of emailen. Wanneer je gebeld word kun je al aan de kleur zien wie je belt. Heel handig wanneer het toestel ondersteboven op tafel ligt.

Samsung Galaxy S6 Edge in het kort

    • 5.1 inch touchscreen
    • 16 megapixel camera
    • 4k video opnemen
    • 32 GB opslaggeheugen

Vergelijk samsung galaxy s6 edge abonnementen en aanbiedingen!


Ook de Galaxy S6 is voorzien van Supersnel opladen, dit betekent dat je nieuwe telefoon anderhalf keer zo snel laad als je oude telefoon. Draadloos opladen is met deze telefoon ook een feit: met de compatibele oplaadpad die overigens los moeten worden aangeschaft. Voor een veilige ervaring kan je je toestel in Fort KNOX veranderen: De vingerafdrukscanner die ervoor zorgt dat niemand ongevraagd je toestel kan ontgrendelen.