Samsung Galaxy S 20 Ultra siliconen hoesje / Galaxy S20 Ultra transparante siliconen hoesje / Doorzichtige Samsung S20 Ultra achterkant met uitgestoken hoeken / anti schok / anti shock

3.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700360597971

Beschrijving

Een mooi, goed en kwalitatief hoogstaand hoesje voor jouw nieuwe mobiele. Dit doorzichtige hoesje is het perfecte hoesje voor jouw Mobiele telefoon. Deze stijlvolle TPU cover is super stevig, schokabsorberend en heeft een perfecte pasvorm.
Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig zacht TPU, is erg dun en is voorzien van alle benodigde uitsparingen.
Dit moderne hoesje is comfortabel en zorgt voor een optimale grip. Dit hoesje is een van de meest verkochte achterkantjes en behoort tot de Ultra Premium klasse – optimale bescherming, perfect gebruiksgemak, geschikt voor draadloos opladen en een aansprekend uiterlijk.
Het Soft TPU-materiaal zorgt ervoor dat jouw mobiel beschermt is tegen krassen, vuil en stoten. Het hoesje zorgt ook voor een optimale grip zodat je heel effectief je mobiel telefoon kan gebruiken, kortom – dit is een hoesje met veel voordelen. Het hoesje sluit naadloos aan op je Mobiel, verder beschermt het hoesje je toestel tegen krassen, stootjes en vingerafdrukken zodat je je toestel veilig kunt gebruiken en als nieuw kunt houden.
Het hoesje heeft uitsparingen voor de camera, de laad-poort en de speakers. Deze cover is uitermate geschikt voor zowel zakelijke als privégebruikers en is het perfecte accessoire om jouw toestel af te maken.
Voordelen van deze shock hoes:
✅ Optimale bescherming voor je Mobiele toestel
✅ Hoeken zijn extra beschermd tegen vallen met Air Cushion Technology
✅ Uitsparingen in het hoesje voor alle poorten en knoppen
✅ Flexibele maar stevige siliconen hoes
Kenmerken:
• Air cushion technology
• Hoesje is licht in gewicht
• Hoogwaardig stevig TPU silicone
• Transparant waardoor telefoon nog zichtbaar blijft
• Speciaal ontworpen voor deze toestel

Extra informatie

Merchant