Samsung Galaxy A71 hoesje shock proof transparant magneet ring kickstand case hoes cover hoesjes – 1x Samsung Galaxy A71 Screenprotector

12.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700695142708

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Samsung Galaxy A71 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Samsung Galaxy A71 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door het design van de LuxeRoyal Telefoonhoes zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy A71 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over het gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy A71 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Samsung Galaxy A71 is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Samsung Galaxy A71 herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy A71.
LuxeRoyal screen protector
De LuxeRoyal Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy A71 van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Samsung Galaxy A71 display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A71 en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door het speciale materiaal glas van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. Op de Screen Protector van LuxeRoyal zit een speciaal lipofoob laagje om vetvlekken af te stoten. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Transparant Shockproof Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A71
– 1 x Tempered Glas Screen Protector 9H

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten