Prepaid telefoon

Wilt u graag een prepaid telefoon kopen? Dat is tegenwoordig ontzettend populair, want u kunt er alle kanten mee op. Eventueel kunt u later ook altijd uw prepaid-kaartje omzetten naar een sim only abonnement. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel een losse smartphone uitzoeken. U kunt dan apart een sim kaartje bestellen voor uw prepaid telefoon.

Welke prepaid telefoon zoekt u?

Er zijn talloze telefoons waar u uit kunt kiezen. Weet u al specifiek welke prepaid telefoon u graag wilt? Dan kunt u eventueel gebruik maken van de handige zoekfunctie. Daarmee kunt u direct uw favoriete telefoon opzoeken. U kunt verschillende zoekwoorden invoeren, waaronder naam van het toestel of het merk. Afhankelijk van de door u ingevoerde gegevens toont de vergelijkingstool verschillende telefoons.

Een bepaald merk filteren

Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om een bepaald merk te filteren. Wilt u bijvoorbeeld per se een toestel van Samsung? Dan kunt u dat merk gemakkelijk filteren. Het overzicht toont dan alleen de merken naar keuze.

Voorkeur voor een besturingssysteem?

Als u wilt, kunt u ook filteren op een bepaald besturingssysteem. Zo zijn er altijd mensen die graag kiezen voor iOS of Android. Er zijn ook nog andere systemen waar u uit kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Windows Phone of Blackberry. Echter worden deze systemen veel minder gebruikt en zijn er ook minder gratis en betaalde apps beschikbaar. Over het algemeen kunt u daarom het beste kiezen tussen iOS of Android.

iOS van Apple

iOS is het besturingssysteem van Apple. Het is closedsourcesoftware dat alleen wordt gebruikt door de toestellen van het Amerikaanse merk. Het systeem staat bekend als uiterst betrouwbaar en is erg veilig. De apps die in de App Store verschijnen, worden allemaal handmatig gecontroleerd door de medewerkers van Apple. Zo komen er geen ‘slechte apps’ in de App Store. Het systeem zit goed in elkaar en wordt regelmatig ge-update.

Android van Google

Android is ontwikkeld door Google en wordt gebruikt door verschillende toestellen. Het is in tegenstelling tot iOS wel een opensourcesoftware. Diverse merken maken dan ook gebruik van het systeem, waaronder Samsung, Sony en HTC. Android is gemakkelijk in te richten naar eigen smaak. Er zijn ontzettend veel gratis apps beschikbaar en een prepaid telefoon kunt u al kopen vanaf 100 euro. Daarmee is er ontzettend veel keuze binnen dit besturingssysteem.

prepaid telefoon

Heeft u een budget? Gebruik de prijsfilter

Heeft u een bepaald budget vastgesteld voor uw prepaid telefoon? Dan kunt u ook gemakkelijk gebruik maken van de handige prijsfilter. U kunt een maximale toestelprijs instellen, zodat u altijd binnen uw eigen budget blijft.

Waarom een prepaid telefoon kopen?

Ongeveer een derde van alle simkaarten in Nederland is prepaid. De keuze voor een prepaid telefoon is erg logisch. De eerste reden waarom u prepaid kunt nemen, is omdat er tegenwoordig weinig gebeld wordt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te bellen via het internet, met behulp van apps als bijvoorbeeld WhatsApp of Skype. Ook is beltegoed steeds langer ‘houdbaar’. De houdbaarheid per aanbieder kan sterk verschillen: bij sommige telecombedrijven verloopt het tegoed, terwijl het bij andere bedrijven voor een lange periode blijft staan. De laatste reden waarom een prepaid telefoon een goede keuze is, is omdat er simpelweg lage tarieven worden gevraagd. Omdat er geen abonnement nodig is, zit u niet met maandelijkse kosten. Dat is wel een fijn idee: u betaalt naar uw verbruik.

De juiste prepaid telefoon gevonden?

Heeft u de juiste prepaid telefoon gevonden in het overzicht? Selecteer dan een kleur en de vergelijkingstool toont direct de actuele prijs van het toestel. U kunt het toestel gemakkelijk bestellen door de klikken op de oranje knop ‘bekijken’. Vanaf dit punt verlaat u onze website en wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder naar keuze. Hier kunt u uw nieuwe toestel bestellen. U betaalt uw toestel gemakkelijk via een betaalmethode naar keuze. De meeste aanbieders versturen het artikel dezelfde dag nog: u ontvangt u toestel de volgende dag al.

Bedenkt u zich? Geen probleem!

Heeft u een prepaid telefoon aangeschaft via het internet, maar betwijfelt u uw keuze? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om de prepaid telefoon te retourneren. Vanaf het moment dat u het toestel thuis ontvangt, heeft u namelijk nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u de smartphone nog (kosteloos) terugsturen. U dient alle onderdelen te retourneren, waaronder ook bijvoorbeeld de handleiding en de bijgeleverde kabels. Het apparaat moet tevens nog in de originele verpakking zitten, indien u deze wilt retourneren.

Garantie op uw prepaid telefoon

Uiteraard heeft u ook garantie op uw prepaid telefoon. De garantietermijn kan verschillen per aanbieder, maar over het algemeen is dit twee jaar. U kunt naar wens uw garantie ook uitbreiden met verzekeringen. Zo kunt u uw prepaid telefoon bijvoorbeeld verzekeren tegen onder andere waterschade, ruitschade of diefstal. Afhankelijk van de waarde van het toestel wordt er een verzekeringsbedrag bepaald. U kunt dat gemakkelijk online berekenen bij de aanbieder waar u uw prepaid telefoon bestelt.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een prepaid telefoon kopen, maar heeft u nog enige vragen over de vergelijkingstool? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Dan helpen wij ook graag.