Over ons

GSMvergelijker.com is een onafhankelijke online telecomvergelijker. Op onze website kunt u mobiele telefoons maar ook abonnementen vergelijken. En daar stopt het niet want enkel abonnementen vergelijken kan, maar ook abonnementen voor thuis gebruik zijn te vergelijken. Wij zijn deze website gestart omdat wij vinden dat er meer bespaard kan worden. De vaste lasten die wij betalen zijn al duur genoeg. En omdat geen persoon gelijk is vinden wij het belangrijk dat u de juiste vergelijking moet kunnen doen. Achter deze website zitten mensen net zoals u die in het verleden ook wel een te hoge telefoonrekening hebben ontvangen, of aan een te duur abonnement vast hebben gezeten. Maar die ook graag besparen willen en daarom helpen wij u gratis met vergelijken.

Wat is er allemaal te vergelijken op GSMvergelijker.com?

Wij geven u de mogelijkheid om sim only abonnementen te vergelijken. Want ook daar zijn voldoende van te vinden. Dus u kunt op het aantal belminuten zoeken en op de hoeveelheid data. Wilt u graag een bepaalde gsm bemachtigen maar kunt u die niet ineens betalen? Dan kunt u abonnementen met een telefoon vergelijken. Bent u in de positie om een telefoon los te kopen? Ook daarop kunt u zoeken. Twijfelt u bijvoorbeeld al een hele tijd over uw provider en wilt u overstappen van kabel naar glasvezel, of van ADSL naar glasvezel of juist andersom? Wij helpen u met het zoeken naar beste aanbiedingen.

Is online gsm vergelijken betrouwbaar?

Wilt u graag op de hoogte blijven over nieuws van de telecom markt? Houdt onze nieuwspagina dan eens in de gaten van tijd tot tijd. Wij vinden het belangrijk om goede informatie te verschaffen. Het kan ook zo zijn dat u graag wilt weten of een bepaalde webshop of provider goede recensies heeft. Raadpleeg dan webshops en providers hier kunt u meer informatie over ze lezen. Ondanks het feit dat online vergelijken van abonnementen populairder is geworden, vraagt men zich af of dergelijke websites zoals GSMvergelijker.com wel betrouwbaar zijn. En of er misschien addertjes onder het gras zitten als u wilt overstappen.

Stap pas over wanneer u een goed gevoel heeft

Wij kunnen u vertellen dat we 100% onafhankelijk zijn en dus niet een speciale afspraak hebben met één provider of webshop. We zijn een tussenpersoon als vergelijkingssite, en krijgen een bedrag betaald voor elke overstapper. Hiermee kunnen wij de site steeds weer optimaliseren en in de lucht houden. Voor ons is het van belang dat u met een goed gevoel overstapt dus bij twijfel mag u ons altijd een berichtje sturen met uw vragen.

Het voordeel van GSMvergelijker.com is ook dat u zelf het tijdstip bepaalt van de overstap. Dus bent u er nog niet klaar voor? Geen probleem slaap er dan nog een paar nachtjes over. Lees goed wat de desbetreffende aanbieding inhoudt. En wanneer u alles echt goed heeft overdacht dan helpen wij u graag met de overstap.