OnePlus 9 High Impact Hoesje Donkerblauw – Cacious (Forca Serie)

11.99

Bekijken

Artikelnummer: 7064700740100952

Beschrijving

Cacious High Impact Cover: jouw telefoon’s beschermengel Tegenwoordig is je telefoon vaak het meest kostbare bezit dat je op zak hebt. Met een goed beschermhoesje zorg je dat je telefoon minder snel beschadigd of zelfs kapot gaat bij alledaags gebruik. Dit hoesje van Cacious uit de Forca Serie is een ware beschermengel. Ontworpen om de meest voorkomende val- en stootschade op te vangen, bescherm je je OnePlus 9 op en top.
Uniek: hoesje camera-klepje Het hoesje is gemaakt van stevig TPU-materiaal en valt slank om je telefoon heen. TPU is een populair materiaal voor telefoonhoesjes om zijn grote schokabsorberende vermogen. Installatie is eenvoudig en is een kwestie van je telefoon in het hoesje klikken. Om het scherm en de camera biedt het hoesje een klein opstaand randje zodat je telefoon niet op de hoek van je scherm kan vallen. Je laadt je OnePlus 9 ook met hoesje nog steeds draadloos op.
Cacious Forca Serie; echt iets voor jou? Wordt dit Cacious hoesje het beschermengeltje dat je telefoon nodig heeft? Dit hoesje is een goede keus als je een slank hoesje zoekt met een groot schokabsorberend vermogen.

Extra informatie

Merchant

Brand