Nokia 6

Nokia 6Dit nieuwe model van Nokia de Nokia 6 wordt ingezet als nieuwste pronkstuk van de fabrikant. Het gestroomlijnde model lijkt in niets op de oude nokia 3310 die we allen nog kennen. Het scherm heeft een grootte van 5.5 inch en is Full HD. De behuizing is opgetrokken uit metaal en is voorzien van fijne details. Het scherm is tevens voorzien van het gebogen Corning Gorilla Glass.

Meer over de Nokia 6

Ook is het kleurenspectrum enorm en door de grote hoek kunt u zelfs met uw familie of vrienden een video bekijken. Het geluid bij de video is ook perfect te noemen want dit toestel is voorzien van dubbele luidsprekers. Een diepe bas zorgt voor nog meer geluidssensatie. Foto’s maken gaat ook prima met de camera die 16 Megapixels heeft. Ook is de camera voorzien van een automatische scene detectie en helpt de dual tone flitser foto’s te maken wanneer er weinig licht is. De frontcamera is voorzien van 8 Megapixels meer dan genoeg voor een leuke selfie.

Wat kan dit toestel allemaal?

De Nokia 6 draait op Android Nougat en kan gebruik maken van Google services en apps. En de nokia 6 is voorzien van een vingerafdruksensor waardoor u het toestel kunt ontgrendelen met uw eigen vingerafdruk. De processor is een Qualcomm Snapdragon 430. Ramgeheugen is 3 Gigabyte en het opslaggeheugen is 32 GB u kunt dit uitbreiden naar 128 GB.

Nokia 6 betaalbaar

De Nokia 6 is nog niet verkrijgbaar maar wanneer dit zo is nemen wij dit toestel op in de gsmvergelijker. We verwachten dat u medio juli de Nokia 6 aanbiedingen vergelijken kunt. Aanbieders KPN en Telfort zijn de enige providers die de Nokia 6 gaan verkopen. De prijs voor de Nokia 6 is niet eens zo gek duur hij wordt verkocht voor €249,99. Midden juli zal de Nokia de toestellen gaan uitleveren.

Nokia 6
8 (80%) 3 votes

Een reactie plaatsen