Nokia 3

Nokia 3 vergelijkenDe Nokia 3 is één van de drie nieuwste smartphones waarmee Nokia naar buiten komt. De Nokia 3 en de Nokia 5 en Nokia 6 zijn zogenoemde budget smartphones maar doen niet onder voor de rest. Met een gemiddeld formaat doet deze smartphone prima mee op de telecom markt. Het beeldscherm van dit model is 5 inch en heeft een 8 MP camera aan de achterkant en een 5 MP camera aan de voorkant. 

Wat kan de Nokia 3?

Het toestel draait op Android Nougat 7.o en is voorzien van een MediaTek MTK6737 chip. Het werkgeheugen is 2GB en er is een standaard opslagruimte van 16GB. Niet genoeg opslagruimte? Dan kunt u dit uitbreiden met een microSD kaart tot en met 128 GB. De Nokia 3 mag dan een budget smartphone zijn maar is voorzien van alle handige functie’s die nodig zijn.

Beschermd tegen vallen en stoten

Het HD beeldscherm is voorzien van het Corning Gorilla Glass dus deze kan prima tegen een stootje. Anders dan de Nokia 5 & 6 is dit model voorzien van een polycarbonaat achterkant doch weergegeven in een aluminium frame. Wat de Nokia 3 gemeen heeft met de andere modellen is het gebogen beeldscherm. Omdat het beeldscherm ook nog eens gepolariseerd is kunt u ondanks scherpe verlichting uw apps en emails goed lezen.

Snel downloaden en uploaden met de Nokia 3

Maak gebruik van Google Services en update dit toestel regelmatig om hem betrouwbaar te houden. Naast de veiligheid van het toestel kunt u met de updates ook altijd gebruik maken van de nieuwste hypes en optie’s. Het toestel kan snel films en muziek downloaden met de LTE 4G connectie. Wat ook handig is aan deze smartphone is dat u twee simkaarten kunt gebruiken. Het toestel heeft namelijk een dual sim optie.

Nokia 3 aanbiedingen binnenkort te vergelijken

De verwachting is dat de Nokia 3 eind juni op de markt zal verschijnen. Houdt GSMvergelijker.com dan ook in de gaten want binnenkort kunt u bij ons de Nokia 3 aanbiedingen vergelijken. Van de 3 is dit model dan ook de goedkoopste in zijn prijsklasse. De Nokia 3 zal te koop zijn voor €149,99.

Nokia 3
8.7 (86.67%) 3 votes