Samsung Galaxy S20 hoesje, MobyDefend slim-fit carbonlook bookcase, Zwart – Telefoonhoesje geschikt voor: Samsung Galaxy S20

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700253527209 Categorie:

Beschrijving

MobyDefend slim-fit carbonlook bookcase
Met deze MobyDefend slim-fit carbonlook bookcase is jouw Samsung Galaxy S20 volledig beschermd. Aan de binnenkant van het hoesje zit een flexibele kunststof houder waar je de telefoon eenvoudig in vast klikt. De buitenkant van het hoesje is gemaakt van carbonlook kustleer. Omdat de sluiting van het hoesje alleen aan de zijkant van de hoes zit en de buitenkant van de hoes relatief dun is heeft dit hoesje een slanke pasvorm en blijft het erg handzaam.
Behoud volledige functionaliteit
Het hoesje is eenvoudig open en dicht te maken met de magnetische sluiting aan de zijkant van de hoes. Voor alle opties van de telefoon zoals de camera, volumeknopjes en de oplaadpoort zijn uitsparingen in het hoesje gemaakt zodat je alle functies van de telefoon altijd kan blijven gebruiken wanneer deze veilig in het hoesje zit opgeborgen.
Handige extra’s
Deze bookcase biedt naast bescherming voor jouw telefoon nog een aantal handige extra’s. Zo zitten er aan de binnenkant van het hoesje 2 vakjes waar je pasjes in kan opbergen en als je de telefoon horizontaal houdt kan je de telefoon schuin naar voren klappen en rechtop neerzetten, op deze manier kan je dit hoesje ook als standaard gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een filmpje op je telefoon wilt kijken.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten