Samsung Galaxy M11 / A11 hoesje, MobyDefend slim-fit extra dunne bookcase, Zwart – Telefoonhoesje geschikt voor: Samsung Galaxy A11; Samsung Galaxy M11

14.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700091833253

Beschrijving

Met deze MobyDefend slim-fit extra dunne bookcase is jouw Samsung Galaxy M11 of Samsung Galaxy A11 volledig beschermd. Aan de binnenkant van het hoesje zit een flexibele kunststof houder waar je de telefoon eenvoudig in vast klikt. De buitenkant van het hoesje is gemaakt van extra dun kunstleer. Omdat de sluiting van het hoesje alleen aan de zijkant van de hoes zit en de buitenkant van de hoes extra dun is heeft dit hoesje een slanke pasvorm en blijft het erg handzaam.
Behoud de volledige functionaliteit van je smartphone
Het hoesje is eenvoudig open en dicht te maken met de magnetische sluiting aan de zijkant van de hoes. Voor alle opties van de telefoon zoals de camera, volumeknopjes en de oplaadpoort zijn uitsparingen in het hoesje gemaakt zodat je alle functies van de telefoon altijd kan blijven gebruiken wanneer deze veilig in het hoesje zit opgeborgen.
Telefoonhoesje met handige extra functies
Met deze bookcase is je telefoon goed beschermd en daarnaast heeft het hoesje nog een aantal handige extra functies. Zo zitten er aan de binnenkant van het hoesje 2 vakjes waar je pasjes in kan opbergen en als je de telefoon horizontaal houdt kan je de telefoon schuin naar voren klappen en rechtop neerzetten, op deze manier kan je dit hoesje ook als standaard gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een filmpje op je telefoon wilt kijken.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten