Rode iPhone 8 (Plus) gepresenteerd

De nieuwe rode iPhone 8 (Plus) is gepresenteerd door Apple. De nieuwste variant iPhone is vanaf vandaag in de voorverkoop en zal vanaf 13 april in de winkels te vinden zijn.

Afgelopen jaar verscheen de iPhone 8 (Plus) in de winkels. Toentertijd was het model beschikbaar in de kleuren spacegrijs, goud en zilver. Dit model is aan de binnenkant precies hetzelfde, maar de buitenkant heeft echter een ander kleurtje: namelijk rood. Dit toestel is dus een goede aankoop als u echt fan bent van de rode kleur. Daarnaast steunt u met uw aankoop ook het Wereld Aidsfonds. Een gedeelte van de opbrengst gaat namelijk naar dit goede doel. Ook dat kan een reden zijn om dit toestel te bestellen.

Een rode iPhone verscheen al eerder

Dit is niet de eerste rode iPhone die op de markt komt. Afgelopen voorjaar bracht Apple namelijk ook al een rode iPhone 7 (Plus) op de markt. Deze nieuwe rode variant is echter wel flink anders: vorig jaar zat er namelijk nog een witte rand om de smartphone. Ditmaal heeft men gekozen voor een zwarte rand. Afgelopen jaar haakte veel consumenten af vanwege de witte rand. Deze zou er onrustig uitzien. Gelukkig heeft Apple iets gedaan met deze feedback. Ditmaal koost men dus voor een zwarte rand.

Het rode assortiment van Apple

Deze nieuwe rode iPhone is niet het enige wat men heeft toegevoegd aan het ‘rode assortiment’. Er zijn namelijk ook rode iPhone-hoesjes, rode Apple-watch bandjes en zelfs de rode, draadloze koptelefoon van beats. Ook met de verkoop van deze producten steunt het Amerikaanse merk het aidsonderzoek.

Voorlopig geen rode iPhone X

Voorlopig heeft Apple nog geen plannen bekend gemaakt voor een rode iPhone X. Deze blijft tot dusver beschikbaar in de kleuren zilver en spacegrijs. Wel is er een rood hoesje voor de iPhone X beschikbaar. Ook dit hoesje kunt u vanaf morgen bestellen.

Wanneer kan ik dit model bestellen?

Je kunt de rode iPhone direct al bestellen. Vanaf 13 april ligt het toestel echter pas in de winkel. De prijzen in de Verenigde Staten zijn exact hetzelfde als de normale iPhone 8. We gaan er vanuit dat dit in Nederland ook zo is. Pre-order het nieuwe toestel van Apple via onze handige gsm vergelijker.