iPhone XS Plus

De iPhone XS Plus is tot nu toe de grootste iPhone ooit. Het toestel is maar liefst 6,5-inch groot en heeft een bijzonder hoge resolutie. Ook zijn de camera’s van dit toestel flink verbeterd ten opzichte van de iPhone X. Dit is overigens ook de duurste smartphone die Apple ooit heeft uitgebracht. Het instapmodel met 64GB opslaggeheugen kost, op moment van schrijven, 1259 euro. Wilt u meer geheugen? Dan betaalt u ook een hogere prijs.

1. Super Retina OLED-scherm

De iPhone XS Plus heeft een prachtig Super Retina OLED-scherm. Deze is maar liefst 6,5-inch groot en nog nooit eerder bracht Apple zo’n groot toestel uit. Het scherm ondersteunt Dolby Vision en HDR10. Wellicht zegt u dat niet zoveel, maar het houdt simpelweg in dat u foto’s, video’s, films en apps prachtig kunt weergeven. Met 450 pixels per inch is het beeldscherm scherper dan ooit. Dat is maar liefst 60 procent scherper dan op de iPhone X. Dat is een zeer knappe prestatie van Apple.

2. Fantastische camera

Dit nieuwe toestel beschikt over een fantastische camera. Uiteraard is er een dubbele camera aanwezig op de nieuwe smartphone van Apple. Beide camera’s zijn twaalf megapixels en zijn voorzien van een True Tone-flitser. Daarnaast is er ook optische beeldstabilisatie aanwezig. Dat zorgt voor betere foto’s. Tot slot heeft Apple gezorgd voor meer pixels op de camera. Daarmee worden foto’s scherper omdat er meer licht opgevangen wordt.

Aan de voorzijde van het toestel is een soortgelijke camera geplaatst als op de iPhone X. Ook ditmaal is het namelijk zeven megapixelcamera. Echter heeft Apple wel een verbetering doorgevoerd in Face ID. Het toestel ontgrendelt veel sneller. Daarnaast kunt u de smartphone nu ook schuin voor uw gezicht houden. Ook zo kan het toestel ontgrendeld worden.

De portretmodus is ook verbeterd. U heeft nu de mogelijkheid om de scherptediepte nadien te bewerken. Dat is ontzettend fijne feature, want als u dat vergeten bent heeft u vooralsnog die mogelijkheid. Eerder zagen we deze feature ook al op verscheidene Android-toestellen.

3. Razendsnelle chip

De iPhone XS Plus beschikt over een razendsnelle chip: Apple A12 Bionic chip. Deze wordt aangevoerd met 4GB werkgeheugen en daarmee is het toestel erg snel. De vlotte chip is bovendien ook nog eens erg energiezuinig, dus de accu gaat ook nog eens langer mee. U kunt, met behulp van de snelle chip, ontzettend vlot wisselen tussen apps. Nog nooit eerder was een iPhone zo snel.

4. Dubbele simkaart

Met de iPhone XS Plus heeft u nu ook de mogelijkheid om een dubbele simkaart te plaatsen. Dat was nog niet eerder mogelijk bij een iPhone. Een van de twee simkaarten bestaat echter uit een eSIM. Dat wil zeggen dat er geen fysiek simkaartje nodig is. Er is dus geen aparte ruimte voor vrijgemaakt. Het zit verwerkt in het systeem. Uiteraard is er nog wel ruimte voor een ‘normale’ simkaart.

5. iOS12

Het toestel wordt geleverd met iOS12. Dit is, op moment van schrijven, de meest recente software. Deze nieuwe software werkt niet alleen razendsnel, maar beschikt ook over verscheidene nieuwe features.

6. Batterij

De accu van de nieuwe iPhone XS Plus is verbeterd. Bovendien is de chip ook zuiniger, waardoor het toestel dus ook daadwerkelijk veel langer mee gaat. U kunt dus lang genieten van deze prachtige smartphone. Bij normaal gebruik kunt u dus prima een dag vooruit met het toestel. Bovendien ondersteunt het toestel snelladen en draadloos opladen. Binnen no time is uw smartphone weer vol.

Een iPhone XS Plus kopen?

Wilt u de iPhone XS Plus kopen? Bekijk dan onze gsm aanbiedingen. In ons handige overzicht kunt u gemakkelijk verschillende mobiele telefoons vergelijken. U kunt zowel een los toestel kopen als een toestel met abonnement.