iPhone 11 Pro

Naast de nieuwe iPhone 11 is er ook de iPhone 11 Pro. Daar zijn dus een aantal verschillen te vinden. In tegenstelling tot de iPhone 11 heeft de Pro naast een ultragroothoek, groothoek óók een Telelens. De iPhone 11 is voorzien van een dual camera en de 11 Pro van een triple camera systeem. Dankzij de telelens is inzoomen kinderlijk eenvoudig. Schiet het ideale familieportret en wanneer men niet beter weet denken ze dat de foto door een professionele fotograaf is geschoten. De batterij van de iPhone 11 Pro belooft langer mee te gaan. Apple zegt dat je met dit toestel video’s langer kunt afspelen. Ook zit er een adapter bij voor het snelladen. ( Bij de iPhone 11 dien je deze apart te kopen)

Wat heeft de iPhone 11 Pro ten opzichte van de iPhone 11?

Het display van de iPhone 11 is natuurlijk super met zijn 6.1 inch LCD scherm, maar de 11 Pro is voorzien van een Super Retina XDR OLED scherm. Verkrijgbaar in 5.8 inch of 6.5 inch. Dat betekent dus dat het beeldscherm van de Pro dus iets groter is. Waar de iPhone 11 voorzien is van glas en aluminium is deze voorzien van glas én roestvrijstaal. Ook de kleuren zijn anders bij dit model. De iPhone 11 pro komt dan ook in de volgende kleuren: Middernachtgroen, Zilver, Spacegrijs, en goud. De kleuren zijn dus meer aardser dan de hippe kleuren van de iPhone 11. Voor een ieder wat wils moet Apple gedacht hebben.

Ga je voor zakelijk of kleurrijk?

Ook de opslagcapaciteit is Pro dus echt voor Professionals! Je kunt de 11 Pro met 64, 256 en 512 GB opslag kopen. Des te meer is beter vooral handig voor de opslag van jouw slowmotion selfies of andere coole video’s. Het hangt er natuurlijk vanaf welke iPhone het beste bij je past. Ga je voor de zakelijke look en meer mogelijkheden? Dan kan de Pro jouw nieuwe toestel zijn. Ga je voor hip en iets minder mogelijkheden? Dan kun je gaan voor de iPhone 11. Er zijn natuurlijk meerdere iPhones verkrijgbaar, zo doen de voorgangers het ook nog altijd goed waaronder de iPhone 8. En deze zijn met de komst van de nieuwe modellen natuurlijk in prijs verlaagd.

Waterbestendig tot een diepte van 4 meter!

Wat wel super cool is dat dit model zelfs tot vier meter diep waterbestendig is, dat is in vergelijking met de iPhone 11 toch wel even twee meter. Beiden zijn ze waterbestendig tot 30 minuten, maar goed niemand heeft zolang nodig om zijn iPhone uit het water te vissen. Feit is gewoon dat Apple sterke toestellen op de markt brengt. Hier en daar wat bugs gelaten zijn de Apple telefoons nog altijd zeer gewild. Welke iPhone het beste bij je past daar kom je achter met een gsmvergelijker. Toegegeven de vanaf prijzen van nieuwe modellen zijn vrij duur.

iPhone aanbiedingen vergelijken

Daarom kiezen veel consumenten ook liever voor een iets ouder model. Benieuwd naar welke iPhone aanbiedingen er zijn? Klik dan op iPhone aanbiedingen vergelijken je zult altijd eerst de goedkoopste zien. Wil je ze allemaal vergelijken? Dan vink je niets aan, ben je op zoek naar een specifiek model? Dan vink je die aan zo makkelijk is het namelijk om mobiele telefoons te vergelijken.