Blackberry KEYone

Blackberry KEYoneBlackberry presenteert binnenkort een nieuw type smartphone: De Blackberry KEYone. De KEYone is voorzien van een qwerty toetsenbord gecombineerd met een touchscreen beeld. Het scherm heeft een grootte van 4.5 inch. De batterij gaat maar liefst 26 uur mee, en kan binnen een half uur voor 50% opgeladen worden. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat maar werkt met de interface van Blackberry.

Blackberry KEYone specificatie’s

De KEYone heeft een interne opslag van 32 GB en een RAM geheugen van 3 GB. De processor is een 2.0 GHz Octa-core en heeft een Snapdragon 625-chipset. De Blackberry staat niet voor niets bekend om zijn sterke behuizingen bij haar toestellen. Zo ook dit toestel waarvan de behuizing van aluminium is. Ook de veiligheid wordt gewaarborgd met deze Blackberry. De DTEK security monitoring app houdt uw toestel veilig, update de blackberry dan ook regelmatig en uw toestel en gegevens blijven altijd veilig.

Immense batterij die lang meegaat

De batterij is een krachtige 3505 mAh en kan super snel geladen worden. Het powermanagement Boost zorgt er dan ook voor dat de batterij binnen mum van tijd weer geladen is. Dat betekent tevens dat u langer kunt genieten van uw telefoon. De 12 MP camera is voorzien van een Sony IMX378 Sensor die de mooiste en scherpste foto’s kan vastleggen. De camera aan de achterkant met 8 MP heeft een Wide-angle lens met een flitser. Perfect voor selfies en beeldbellen dus.

Handig scrollen en alles op één plek in de Blackberry Hub

In de Blackberry Hub ontvangt u al uw berichten op één plek, of het nu een email, een herinnering of gemiste oproep is. Alles is snel te bekijken met één klik op de knop. Voor gebruikers van de Blackberry is het al jaar en dag belangrijk om gebruik te kunnen maken van het bekende fysieke toetsenbord. Daar heeft Blackberry met deze uitgave dan ook aan gedacht. Dit betekent wel dat het beeldscherm iets kleiner is van formaat. Flick typing zorgt ervoor dat u met auto aanvullen super snel een bericht kunt typen. Met de Touch navigatie kunt u snel scrollen door webpagina’s of emailtjes.

Naar verwachting komt de Blackberry KEYone eind juni uit. Houdt GSMvergelijker.com in de gaten zodat u binnenkort de Blackberry KEYone aanbiedingen kunt vergelijken. Het toestel is los verkrijgbaar voor €599. In combinatie met een abonnement zal de Blackberry KEYone €30 per maand kosten. Dit is afhankelijk van het soort abonnement dat u gaat kiezen.