Acer Liquid Jade S

Acer liquid Jade S
De Acer Liquid Jade S is het budgetmodel van Acer maar heeft goede specificatie’s ondanks het gegeven feit. Zo draait de telefoon op Android 4.4 KitKat en kan men het toestel gratis upgraden naar Android 5.0 Lollipop. De grootte van het beeldscherm is 5 inch met een HD resolutie weergave van 1280 bij 720 pixels.

Budget of niet Acer heeft haar Liquid Jade S voorzien van twee krachtige camera’s waaronder een 13 megapixels met autofocus en Ledflitser en een 5 megapixel camera aan de voorkant uiteraard ook voorzien van flitser. Het interne geheugen bedraagt 8 gb niet veel maar uitbreidbaar met MicroSD. Het mooie aan deze budgettelefoon is ook nog eens het dual sim systeem waardoor u bereikbaar bent op twee telefoonnummers.

De processor is een Octa core en haperingen zijn daardoor verleden tijd. Het werkgeheugen van 1GB Ondersteund het toestel temeer waardoor u uw taken op de telefoon snel kunt uitvoeren. Daarbij kunt u gerust gebruik maken van 4G internet omdat de Liquid Jade S dit ook ondersteunt.