Mobiele telefoon kopen

Wilt u een nieuwe mobiele telefoon kopen? De keuze is reuze, want u kunt kiezen uit onder andere Apple, Samsung, HTC of Huawei. Daarnaast zijn er nog talloze andere merken waar u uit kunt kiezen. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse telefoons met elkaar vergelijken. U bestelt uw nieuwe telefoon met slechts een klik op de knop.Vergelijk 100% onafhankelijk

Als u een nieuwe mobiele telefoon kopen wilt, is het verstandig om te vergelijken. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse merken en toestellen met elkaar vergelijken. De handige vergelijkingstool werkt 100% onafhankelijk en wordt iedere dag ge-update. Op die manier kunt u altijd de beste deal scoren, zonder alle verschillende websites van providers af te gaan.

Een losse mobiele telefoon kopen

Een losse mobiele telefoon kopen kent vele voordelen. Bij veel abonnementen wordt er namelijk een bedrag gerekend voor het toestel. Het toestel betaalt u dan in maandelijkse termijnen af, waardoor uw abonnementskosten hoger zijn. Iedere maand komen deze kosten dus ook weer terug. Indien u een los toestel koopt, heeft u daar geen last van. U betaalt dan eenmalig het bedrag en bent direct klaar. Bovendien ontvangt u in dat geval ook geen BKR-registratie. Tegenwoordig is het zo dat u een BKR-registratie krijgt, wanneer u een telefoon + abonnement afsluit waarbij de toestelwaarde hoger is dan 250 euro. Deze losse toestellen zijn tegenwoordig altijd simlockvrij. U kunt dus ook gemakkelijk wisselen van provider indien u dat wilt.

Een groot aanbod

Als u een mobiele telefoon kopen wilt, heeft u keuze uit een ontzettend ruim aanbod. In de laatste jaren is het aanbod namelijk explosief gestegen. Dat heeft ook gezorgd voor een hogere concurrentie, waardoor aanbieders steeds willen blijven innoveren. Vanwege deze innovatie is er ook steeds meer mogelijk op een smartphone. Zo kunt u de nieuwste smartphones openen met met uw ogen: er is een irisscanner beschikbaar, waarmee uw ogen gescand worden. Dat is ontzettend bijzonder. Daarnaast wordt er ook regelmatig geconcurreerd op prijs. Diverse goedkopere merken proberen ertussen te komen door flink te concurreren op prijs.

Zoek uw favoriete smartphone

Heeft u al een goed toestel op het oog? Dan kunt u er ook voor kiezen om te zoeken naar een bepaalde mobiele telefoon. Met behulp van de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk en snel zoeken naar uw favoriete model. U kunt onder andere zoeken naar de naam van het toestel, maar u kunt ook het merknaam invoeren. Indien u echt alleen smartphones van een bepaald merk wilt zien, kunt u er ook voor kiezen om te filteren op merk. Op die manier toont de handige vergelijkingstool alleen de mobiele telefoons van een bepaald merk. Wel zo handig.

Filteren op een besturingssysteem

Als u nog geen bepaald merk of toestel voor ogen hebt, kunt u er ook voor kiezen om te filteren op besturingssysteem. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen smartphones te tonen met het besturingssysteem Android. Dit systeem wordt gebruikt door veel merken en is ontwikkeld door Google. U kunt uw mobiele telefoon gemakkelijk inrichten naar eigen inzicht. Alternatieven zijn onder andere iOS, Windows Phone of Blackberry. iOS is ontwikkeld door Apple en wordt gebruikt op alle iPhones.

Filter de resultaten op basis van prijs

Tot slot kunt u er ook nog voor kiezen om de vergelijkingstool te filteren op basis van prijs. Heeft u een bepaald budget dat u opzij heeft gelegd voor uw nieuwe mobiele telefoon? Filter dan tot een maximumbedrag, zodat u zeker weet dat u daar niet overheen gaat.

mobiele telefoon kopen

Ouder model voor weinig

Fabrikanten zijn continu bezig met het verbeteren van de toestellen. Een model dat vorig jaar nog helemaal nieuw was, is nu al min of meer verouderd. Alhoewel dat nog maar een jaar geleden was, zijn deze toestellen dan ook flink in prijs gedaald. Soms loont het daarom ook om te kijken naar een ouder model. Op die manier kunt u erg voordelig een nieuwe mobiele telefoon kopen.

Optioneel: verzeker uw toestel

Er zijn talloze verzekeringsmaatschappijen die tegenwoordig een verzekering aanbiedingen voor een mobiele telefoon. Soms kan dat zeker nut hebben, als u bijvoorbeeld een vrij prijzig toestel heeft. U moet er niet aan denken dat uw nieuwe iPhone X kapot gaat én dat u dan forse kosten moet betalen voor het repareren van een bepaald onderdeel. Ook kunt u een mobiele telefoon kopen en deze verzekeren tegen diefstal. Deze verzekering kunt u doorgaans afsluiten op het moment dat u uw mobiele telefoon kopen gaat op de website van de aanbieder naar keuze.

14 dagen bedenktermijn

Bij iedere online bestelling heeft u recht op 14 dagen bedenktermijn. Op het moment dat u uw mobiele telefoon thuis ontvangt, gaat deze termijn in. U kunt uw mobiele telefoon dan ook vaak kosteloos retourneren naar de aanbieder. Binnen 14 dagen ontvangt u het volledige bedrag terug op uw rekening.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een mobiele telefoon kopen, maar heeft u nog enige hulp nodig bij het maken van een keuze? Of heeft u vragen met betrekking tot vergelijkingstool? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Wij helpen u dan ook graag met al uw vragen.