Mobiel kopen

Wilt u graag een nieuwe mobiel kopen? Dan kunt u het beste gebruik maken van onze handige vergelijkingstool! Er zijn inmiddels zoveel smartphonemerken op de markt, dat het haast onmogelijk is om zelf nog handmatig te kunnen vergelijken. Daarom is deze vergelijkingstool ook zo gemakkelijk. U kunt deze zelf naar wens aanpassen, zodat u bepaalde merken of besturingssystemen kunt filteren. Ook kunt u gemakkelijk een prijsfilter toepassen, zodat u nooit boven uw budget uitkomt.

 Vind uw nieuwe mobiel vandaag nog!

Een nieuwe mobiel kopen? Gebruik dan de handige zoekfunctie. Met deze handige functie kunt u gemakkelijk en snel uw mobiel naar wens zoeken. Weet u al welk model u graag wilt? Typ het in en vind uw toestel direct.

Bent u Apple- of Android-fan?

Als u wilt kunt u gemakkelijk filteren op een bepaald merk of besturingssysteem. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te filteren op Apple. Daarmee filtert u in principe ook direct op iOS. Dat is namelijk het besturingssysteem waar Apple op draait. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander merk. HTC, Huawei, Samsung of Sony zijn ook populaire merken, welke draaien op Android. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u zelf gemakkelijk aangeven wat u graag wilt.

De handige prijsfilter

Maakt het besturingssysteem of merk u niet zoveel uit, maar zoekt u vooral een scherpe prijs? Dan kunt u er ook voor kiezen om te filteren op prijs. Zo kunt u gemakkelijk een minimum- en maximumprijs aankaarten. Op die manier blijft u altijd binnen uw eigen budget.

100% onafhankelijk vergelijken

Gsmvergelijker.com is een betrouwbare en onafhankelijke vergelijkingswebsite waar u gemakkelijk en snel diverse smartphones met elkaar kunt vergelijken. Een mobiel kopen was daarmee ook nog nooit zo eenvoudig. Met de betrouwbare vergelijker kunt u namelijk zelf u voorkeuren. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een telefoon + abonnement of een los toestel met sim only abonnement. Waar u ook voor kiest: het is ons doel om als bezoeker een tevreden gevoel te geven. Het belangrijkste bij een mobiel kopen is dat u kiest voor iets wat bij u past. Het moet aansluiten bij uw budget en het moet de functies hebben die u nodig heeft.

Welke mobiel kopen?

Er zijn ontzettend veel mobieltjes waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u onder andere een kijkje nemen bij de gloednieuwe iPhone X of iPhone 8 of kunt u misschien kiezen voor de Samsung Galaxy Note 8. Dit zijn veruit de meest populaire mobieltjes in Nederland. Natuurlijk zijn er ook nog andere populaire merken waar u voor kunt. U kunt hierbij denken aan Nokia of LG. Met de huidige prijzen voor losse mobieltjes kunt u al snel een mobiel kopen. Er zijn talloze lucratieve modellen voor lage prijzen. Kies in ieder geval voor iets wat bij u past én wat binnen uw budget valt.

Kies uw favoriete kleur en bestel direct

Heeft u het toestel naar keuze gevonden? U kunt direct uw mobiel kopen in uw favoriete kleur. In het handige overzicht ziet u precies welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn voor een bepaald model. Een losse smartphone kopen was dan ook nog nooit zo gemakkelijk. Als u een mobiel naar keuze heeft gevonden, kunt u deze mobiel kopen door te klikken op de oranje knop. Vanaf dit punt wordt u doorverwezen naar de webshop van de aanbieder. Hier kunt u uw mobiel kopen via hun afrekensysteem. U kunt betalen op meerdere manieren, waaronder via iDEAL. De algemene voorwaarden van de webshop naar keuze zijn van toepassing op de levering van het product. Alle webshops in het overzicht zijn betrouwbaar én leveren het product snel aan huis. Uiteraard zijn de verschillende bestellingen voorzien van een Track en Trace volgnummer. Zo kunt u precies zien wanneer uw artikel binnenkomt.

mobiel kopen

Wettelijke bedenktermijn van 14 dagen

Als u een mobiel kopen gaat, bent u er in ieder geval van verzekerd dat u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn hebt. Op het moment dat u uw nieuwe mobiel thuis ontvangt, heeft u namelijk nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Bevalt het toestel niet of heeft u toch achteraf een andere keuze gemaakt? Dat is geen probleem, want u kunt het toestel gratis terugsturen naar de aanbieder. Houd er rekening mee dat het product in de originele verpakking teruggestuurd dient te worden. Ook moeten alle bijgeleverde producten meegestuurd worden, waaronder de handleidingen, kabels en eventuele oordoppen.

Standaard garantie

Daarnaast kunt u ook nog genieten van een standaard, wettelijke garantie. Indien gewenst kunt u uw garantie ook uitbreiden met verzekeringen. Zo kunt u mobiel bijvoorbeeld beschermen tegen waterschade, diefstal of schermschade. Via de meeste webshops kunt u direct een verzekering afsluiten.

Hulp nodig bij een mobiel kopen?

Wilt u graag een mobiel kopen, maar heeft u nog enige hulp nodig bij uw keuze? Of heeft u vragen over de vergelijkingstool? Geen probleem, want u kunt uiteraard contact met ons opnemen. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op de contactpagina. Uiteraard helpen wij u graag op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.