samsung s10 plus hoesje bookcase zwart – Samsung galaxy s10 plus hoesje bookcase zwart wallet case portemonnee book case hoes cover hoesjes

9.95

Bekijken

Vergelijk
Artikelnummer: 7064700230144180

Beschrijving

Het LuxeRoyal Book Case Hoesje voor de Samsung Galaxy S10 Plus biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Samsung Galaxy S10 Plus zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Book Case Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal en PU-leder. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy S10 Plus buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy S10 Plus kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Book Case Hoes voor de Samsung Galaxy S10 Plus is voorzien van een stijlvol design met magneetsluiting. De Book Case kan op multiple standen staan, waardoor u in elke situatie gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon. De Book Case Hoes van LuxeRoyal is voorzien van alle noodzakelijke openingen in de case, waardoor uw mobiele telefoon nooit uit het hoesje hoeft en altijd beschermd blijft. U kunt filmpjes en foto’s maken zonder de telefoon uit het Book Case Hoesje te halen. Door de 3 pashouders in de Book Case van LuxeRoyal is uw portemonnee verleden tijd. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de Case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy S10 Plus.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Book Case Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy S10 Plus

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten