samsung m11 hoesje shock proof case – Samsung galaxy m11 hoesje case shock proof case transparant hoesjes cover hoes – hoesje Samsung Galaxy m11 – 1x Samsung m11 screenprotector glass screen protector

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701592776909

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Samsung Galaxy M11 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Samsung Galaxy M11 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Case Friendly – Let op!
De screenprotector van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy M11 is Case Friendly en bedekt NIET het volledige beeldscherm. Deze Screen Protector dekt alleen het lichtgevende gedeelte van het beeldscherm. Mocht u toch een screenprotector zoeken die het hele scherm bedekt, kijk dan bij de Samsung Galaxy M11 full cover screenprotector van LuxeRoyal.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy M11 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy M11 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Samsung Galaxy M11 is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Samsung Galaxy M11 herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy M11.
LuxeRoyal screen protector
De LuxeRoyal Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy M11 van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Samsung Galaxy M11 display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy M11 en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1x Transparant Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy M11
– 1x Tempered Glas Screen Protector 9H

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten