samsung a50 hoesje shock proof case – Samsung galaxy a50 hoesje shockproof case hoes cover transparant – 1x Samsung a50 screenprotector screen protector

8.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700718383855 Categorie:

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Samsung Galaxy A50 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Samsung Galaxy A50 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy A50 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy A50 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Samsung Galaxy A50 is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Samsung Galaxy A50 herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy A50.
LuxeRoyal screen protector
De LuxeRoyal Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy A50 van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Samsung Galaxy A50 display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A50 en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
Case Friendly
De screenprotector van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A50 is Case Friendly en bedekt niet het volledige beeldscherm. Als de screen protector breder wordt gemaakt, past er geen hoesje meer om uw telefoon. De screen protector zal loslaten door de druk van het hoesje. Ook is het scherm van uw toestel gebogen aan de randen, waardoor de screenprotector niet zal plakken aan de randen. De screenprotector is van glas en kan niet meebuigen met het scherm. Er ontstaan bubbels op de randen waar de screenprotector niet kan plakken. Mocht u toch een screenprotector zoeken die het hele scherm bedekt, kijk dan bij de full cover screenprotector van LuxeRoyal.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Transparant Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A50
– 1 x Tempered Glas Screen Protector 9H

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten