Samsung A50 Hoesje 360 en Screenprotector in 1 – Samsung Galaxy A50 Case 360 graden Transparant

8.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064702043746616

Beschrijving

Het LuxeRoyal 360 Hoesje voor de Samsung Galaxy A50 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Het shock proof hoesje beschermt uw telefoon maximaal aan de voor- en achterkant, waardoor u geen screen protector nodig heeft. De screen protector zit ingebouwd in het hoesje. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Samsung Galaxy A50 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door het design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Samsung Galaxy A50 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Samsung Galaxy A50 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Samsung Galaxy A50 is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Samsung Galaxy A50 herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Samsung Galaxy A50.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1x Transparant Shock Proof 360 Hoesje van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A50

Extra informatie

Merchant

Brand