iphone 7 hoesje siliconen case transparant – iphone 8 hoesje – Apple iphone se 2020 hoesje – hoesje iphone 7 – hoesje iphone 8 – hoesje iphone se 2020 hoesjes cover hoes case

6.95

Bekijken

Vergelijk
Artikelnummer: 7064700491799364

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Apple iPhone 7/8/SE 2020 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Apple iPhone 7/8/SE 2020 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Apple iPhone 7/8/SE 2020 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Apple iPhone 7/8/SE 2020 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Apple iPhone 7/8/SE 2020 is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Apple iPhone 7/8/SE 2020 herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Apple iPhone 7/8/SE 2020.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Transparant Hoesje van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 7/8/SE 2020

Extra informatie

Merchant

Brand