iphone 5c hoesje – Apple iPhone 5c hoesje case siliconen transparant – hoesje iPhone 5c apple – iPhone 5c hoesjes cover hoes – 1x iPhone 5C Screenprotector Tempered Glass Screen Protector

8.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701306378698

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de IPhone 5C biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw IPhone 5C zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de IPhone 5C buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de IPhone 5C kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de IPhone 5C is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw IPhone 5C herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw IPhone 5C.
LuxeRoyal screen protector
De LuxeRoyal Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de IPhone 5C van LuxeRoyal is glashelder en totaal niet storend op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw IPhone 5C display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de IPhone 5C en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er luchtbellen ontstaan. Op de Screen Protector van LuxeRoyal zit een speciaal lipofoob laagje om vetvlekken af te stoten. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming van uw display tegen krassen en vetvlekken.
LuxeRoyal heeft kwaLiteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaLiteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten