iPhone 12 pro max hoesje blauw – Apple iPhone 12 pro max hoesje siliconen case – hoesje iPhone 12 pro max – iPhone 12 pro max hoesjes cover hoes

6.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700514180283 Categorie:

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Apple iPhone 12 Pro Max biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Apple iPhone 12 Pro Max zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Apple iPhone 12 Pro Max buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Apple iPhone 12 Pro Max kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Apple iPhone 12 Pro Max is voorzien van een stijlvol design. De case is blauw en past bij het design van uw Apple iPhone 12 Pro Max. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Apple iPhone 12 Pro Max.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1x Blauwe Hoesje van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 12 Pro Max

Extra informatie

Merchant

Brand