iPhone 12 Pro hoesje groen siliconen case apple hoesjes cover hoes – Full cover – 1x iPhone 12 pro screenprotector screen protector

10.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700636219993

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Apple iPhone 12 Pro biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Apple iPhone 12 Pro zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de groene case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Apple iPhone 12 Pro buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Apple iPhone 12 Pro kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Apple iPhone 12 Pro is voorzien van een stijlvol design. De case is groene en past bij het design van uw Apple iPhone 12 Pro. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Apple iPhone 12 Pro.
LuxeRoyal screen protector
De LuxeRoyal Tempered Ultra Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Apple iPhone 12 Pro van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Apple iPhone 12 Pro display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 12 Pro en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1x Groene Hoesje van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 12 Pro
– 1x Tempered Glas Screen Protector 9H

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten