iPhone 11 hoesje shock proof case transparant zwarte randen magneet ring hoesjes cover hoes apple – 3x iPhone 11 screenprotector

16.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701063177690

Beschrijving

Het LuxeRoyal Armor Case Hoesje voor de Apple iPhone 11 biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Armor Case Hoesje om uw Apple iPhone 11 zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door het design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Armor Case Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal en harde kunststof. De Armor Case van LuxeRoyal bestaat uit 2 delen en dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Apple iPhone 11 buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De Armor Case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal en kunststof. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Armor Case Hoesje. De knoppen bij de Apple iPhone 11 kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het Armor Case Hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design Armor Case hoesje
Het Armor Case Hoesje voor de Apple iPhone 11 is voorzien van een stijlvol design met een standaard op de achterkant. De Armor Case kan op multiple standen staan, waardoor u in elke situatie gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon. Het Armor Case Hoesje van LuxeRoyal is voorzien van alle noodzakelijke openingen in de case, waardoor uw mobiele telefoon nooit uit het hoesje hoeft en altijd beschermd blijft. U kunt filmpjes en foto’s maken zonder de telefoon uit het Armor Case Hoesje te halen. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de Case en accentueert het design van uw Apple iPhone 11.
De LuxeRoyal Tempered Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Apple iPhone 11 van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.
LuxeRoyal design screen protector
De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Apple iPhone 11 display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 11 en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.
Case Friendly Let op!Gebogen Scherm
De screenprotector van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 11 is Case Friendly en bedekt niet het volledige beeldscherm. De Screen Protector dekt alleen het lichtgevende gedeelte van het beeldscherm. Het scherm van uw toestel is gebogen aan de randen, waardoor de screenprotector niet zal plakken aan de randen als de screen protector breder wordt gemaakt. De screenprotector is van glas en kan niet meebuigen met het scherm. Er ontstaan bubbels aan de randen waar de screenprotector niet kan plakken. Onder de bubbels gaat zich vuil ophopen. Mocht u toch een screenprotector zoeken die het hele scherm bedekt, kijk dan bij de full cover screenprotectors van LuxeRoyal.
Kenmerken LuxeRoyal Tempered Glas Screen Protector
– Materiaal: Glas
– Hardheid: 9H
– Eenvoudig te bevestigen
– Bubbelvrij display
– Touchscreen werkt perfect
– Stoot- en krasbestendig
– Stof- en vuilafstotend
– Onzichtbaar
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1x Armor Case Hoesje van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 11
– 3x Tempered Glas Screen Protector 9H van LuxeRoyal voor de Apple iPhone 11

Extra informatie

Merchant

Brand