Huawei p20 lite 2019 hoesje shock proof case hoesjes hoes cover transparant

7.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701872818709

Beschrijving

Het LuxeRoyal Hoesje voor de Huawei P20 Lite biedt de perfecte combinatie van een stijlvol design, compact en maximale bescherming. Zodra het LuxeRoyal Hoesje om uw Huawei P20 Lite zit, zal deze beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Door de design van de LuxeRoyal Telefoonhoesje zal uw mobiele telefoon perfect passen in de case en deze Hoesje extra verstevigen door de hoogwaardige constructie.
Extra bescherming
De Hoesjes van LuxeRoyal bestaan uit hoogwaardig TPU materiaal. Dit zorgt ervoor dat het Hoesje voor de Huawei P20 Lite buigbaar is, maar tegelijkertijd zeer stevig. De case van LuxeRoyal is zo ontworpen om schokken maximaal te absorberen, door het gebruik van TPU materiaal. Indien de mobiele telefoon valt, zal de kracht worden verdeeld over de gehele Hoesje. De knoppen bij de Huawei P20 Lite kunnen makkelijk worden bediend bij het Hoesje van LuxeRoyal. Daarnaast biedt het hoesje extra grip, zodat deze minder snel uit uw hand glipt.
LuxeRoyal design hoesje
Deze LuxeRoyal Hoes voor de Huawei P20 Lite is voorzien van een stijlvol design. De case is transparant, zodat het design van uw Huawei P20 Lite herkenbaar blijft. De Smartphone Case van LuxeRoyal zorgt voor een solide geheel door de hoogwaardige afwerking van de case en accentueert het design van uw Huawei P20 Lite.
LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.
Verpakkingsinhoud
– 1 x Transparant Hoesje van LuxeRoyal voor de Huawei P20 Lite (2019)

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten