KPN.nl

KPN.nl KPN.nl is één van de eerste aanbieders in mobiele telefonie, internetdiensten en televisie. Bij KPN kunt u terecht voor verschillende abonnementen voor particulieren en de zakelijke markt. Bekend zijn de abonnementsvormen met toestel, maar u kunt er ook terecht voor Sim-only abonnementen en prepaid beltegoed.

KPN.nl voor al uw abonnementen mobiel of thuis

KPN heeft sinds 8 april 2014 haar gehele netwerk in 4G uitgerold voor al haar klanten, vanaf dat moment was de dekking door geheel Nederland gereed. Het bekende merk HI is sinds 1 mei 2015 opgegaan in KPN. Er vallen verschillende MVNO’s onder het KPN netwerk deze providers maken gebruik van hun eigen naam maar werken onder de licentie en het netwerk van KPN.

KPN.nl voor de betrouwbaarste abonnementen

De abonnementen van KPN zijn over het algemeen wat duurder maar daar staat tegenover dat men verzekerd is van een betrouwbaar en snel netwerk. Bent u benieuwd naar de diensten van KPN? Vergelijk dan bij ons alle KPN aanbiedingen en vind het beste mobiele abonnement met de meest populaire smartphone of een sim only van KPN.


Hoe meer diensten van KPN hoe meer voordeel u geniet

Bij KPN zult u vaak verschillende aanbiedingen vinden zoals de extra service die zij geven aan hun klanten. Wanneer je al een mobiel abonnement hebt bij KPN en u zou kiezen voor een Alles-in-1 pakket dan ontvangt u €5 korting op uw mobiele abonnement iedere maand. Hoe meer producten u afneemt bij KPN hoe meer voordeel u geniet. Zo kun je je MB’s en belminuten verdubbelen door te kiezen voor meer diensten van KPN. Is er nog iemand in uw gezin die gebruik maakt van een KPN mobiel abonnement? Dan kunnen jullie elkaar onderling gratis bellen.

Snel internetten met 4G

KPN staat bekend om haar betrouwbare netwerk dus u verzekert zich ervan aangesloten te zijn op hun snelle 4G netwerk dat betekent dus de maximale downloadsnelheid. Waar je ook bent in de bus of trein een youtubefilmpje uploaden zal super snel gaan. De provider helpt je tevens mee je dataverbruik in de gaten te houden. Is je databundel op? Dan word je snelheid automatisch aangepast op 64Kb per seconde.

Buitenland mobiel bellen, sms, of internet met bundel

Buitenland roaming is ook een mooi voorbeeld: Ben je op vakantie dan kun je een aparte buitenland bundel aanzetten. Een dagbundel kost je €2,50 en daarvoor ontvang je 50 MB hiervoor stuur je een sms naar 1266 met SMS INTERNETDAGEU AAN. Een weekbundel kost je €5 en je ontvangt 100 MB een maandbundel kost je €10 en ontvang je 200 MB. Is de bundel op? Geen zorgen je internet word dan geblokkeerd. De bundel is aan te zetten via een sms bericht of de MijnKPN app.