Komt de iPhone X ook in een rode variant?

Apple heeft afgelopen maandag de rode iPhone 8 aangekondigd. Voor de iPhone X was er echter alleen een nieuw leren hoesje in het rood beschikbaar. Natuurlijk zijn we benieuwd of de iPhone X ook in een rode variant komt. Er is echter al iemand die een video gemaakt heeft (non-officieel).

Komt de iPhone X ook in een rode variant?

Helaas zijn er nog geen geruchten over een iPhone X in een rode variant. Naar verluidt zou er wel een gouden model komen. Die zou wellicht in de loop van dit jaar komen. De rode versie uit de onderstaande video is echter ook heel erg tof. Niet alleen de glazen achterkant is rood, maar ook de rand van het toestel heeft deze kleur. De iPhone X is echter gemaakt van rvs, terwijl de iPhone 8 gemaakt is van aluminium. Het zal moeilijk worden om hetzelfde resultaat de te boeken. Dat kan ook een reden zijn waarom Apple dit model niet uitbrengt in een rode variant.

De video bekijken

In de onderstaande video kunt u het model zien in een rode variant. Daarnaast heeft de maker informatie over de iPhone X Plus. Naar verluidt zou Apple met drie nieuwe iPhones komen in september. Er zou een enorme iPhone X op de markt komen, van maar liefst 6,5-inch. Ook zou er een nieuwe versie komen van het standaardmodel en zou er een budgetmodel op de markt komen met een 6,1-inch lcd-scherm. We zijn in ieder geval al erg benieuwd.

Bekijk direct de onderstaande video! Wat vindt u hiervan?

X

De rode iPhone 8 (Plus) is vanaf nu verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Wilt u graag een dergelijk model bestellen? Start dan direct met abonnementen vergelijken en bestel uw model vandaag nog. Optioneel kunt u ook een los toestel kopen in combinatie met een sim only abonnement.