iPhone 8

iPhone 8 is de waarschijnlijke naam van de opvolger van iPhone 7 zeker weten doen we dit dus nog niet. Er word door zoveel websites gespeculeerd wat de nieuwe iPhone die uitkomt in september allemaal kan. Uitgaande van de geruchten denken veel analisten dat nieuwe iPhone een verbeterd uiterlijk zal hebben ondergaan. Het toestel zal dus niet lijken op zijn voorganger de iPhone 7.

Schermvernieuwing iPhone 8?

Het scherm zou bijvoorbeeld worden vernieuwd en daarbij word gedacht aan een oled scherm van Samsung. De huidige toestellen van Apple zijn voorzien van een lcd display maar oled is daarentegen weer energiezuiniger en flexibeler. Ook kan een oled scherm de mooiste zwart tinten laten zien. Een ander veelgehoord gerucht is dat de achterkant van de iPhone 8 zal worden voorzien van glas. Met een oled scherm zullen de schermranden waarschijnlijk verdwijnen.

iPhone8 vergelijken

iPhone 8 draadloos opladen

Zo zou de nieuwe iPhone ook draadloos kunnen worden opgeladen en Apple streeft ernaar om draadloos te kunnen opladen vanaf afstand. Een voordeel hiervan is dat men muziek kan luisteren en opladen tegelijk. Er zou een nieuwe cameramodus op handen zijn waarbij Siri uitleg kan geven over het te fotograferen product denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sagrada de Familia. En Siri geeft de achterliggende informatie erbij zoals het bouwjaar enzovoorts. Dit word ook wel augmented reality genoemd.

Geruchten waar of niet waar?

Ook aan de touch id is gedacht die zou in het nieuwe display in het scherm verwerkt kunnen zijn. Let wel dit zijn alleen maar de geruchten en niet de feiten over het nieuwste model van Apple. We dromen in ieder geval graag mee en hopen dat de nieuwe iPhone 8 of welke naam dan ook dit toestel zal krijgen een enorme verbetering zal zijn. Bent u van plan om te wachten op de nieuwe iPhone 8? Dan kunt u GSMvergelijker.com in de gaten houden voor updates.

Scherpste gsm aanbiedingen vergelijken

Wilt u niet zolang wachten? Start dan direct met iPhone 7 vergelijken en vindt de beste gsm deal voor uw situatie. Alle mobiele telefoons vergelijken kan natuurlijk ook want het kan ook zijn dat u toch voorkeur heeft voor een ander merk toestel. U kunt specifiek zoeken op merk door dit aan te geven, maar geeft u niets aan dan zal onze Gsmvergelijker alle gsm aanbiedingen voor u vergelijken.