iPhone 7s

Speciaal voor consumenten die een upgrade willen maar niet zonodig het allernieuwste willen is er misschien de iPhone 7s. Of dit model daadwerkelijk uit gaat komen is nog even afwachten. Daartoe zal Apple eerst officieel een aankondiging moeten doen. Als dit toestel uitkomt zal het dus de opvolger worden van de huidige iPhone 7.

iPhone 7s? Zeker weten doen we het nog niet

De onderstaande specificaties zijn gebaseerd op geruchten dus zekerheid hebben we nog niet. Analisten voorspellen dat als de iPhone 7s uitkomt dat ze standaard zullen worden voorzien van 3GB werkgeheugen. De huidige iPhone 7 heeft 2GB werkgeheugen en de iPhone 7 plus 3GB werkgeheugen. Ook word er druk gespeculeerd over de A11 chip die deze iPhone zal krijgen. Dat betekent dat de opvolger van iPhone 7 sterker zal zijn dan zijn voorganger. Toestellen die worden voorzien van de A11 chip hebben het kenmerk energiezuiniger te zijn. Over de camera kunnen we nog niets vertellen helaas.

Standaardopslagcapaciteit van 32GB blijft

Over het opslaggeheugen word wel weer druk gespeculeerd en de verwachting is dat er drie opslagcapaciteiten worden toegevoegd: 32GB, 128GB en 256GB. De standaard 16GB verviel al bij de nieuwe iPhone 7 waardoor de standaard nu 32GB is. En wel zo fijn want 16Gb daar kom je niet heel ver mee zonder opslaggeheugen in iCloud te moeten aanschaffen. De iPhone 7s zal naar alle waarschijnlijkheid worden voorzien van een True Tone beeldscherm zoals die van de nieuwste iPads die vorig jaar uitkwamen. Met True Tone zoals de naam al zegt in het engels zullen de ware kleuren worden getoond op het beeldscherm ongeacht in wat voor licht jij je bevind. Deze techniek zorgt er dus voor dat je scherm meegaat met de huidige kleuren aangepast aan het omgevingslicht. Dit gaat in combinatie met een LCD scherm. Een LCD scherm is beter te gebruiken in combinatie met True Tone.

iPhone 8 of de iPhone 7s?

De iPhone 8 zal ditmaal niet worden aangeboden tegen de gebruikelijke prijs, dit heeft te maken met de nieuwste technieken waardoor de iPhone 8 dus veel duurder wordt. De verwachte aankoopprijs van de iPhone 8 is 1000 dollar. Vandaar dat er ook druk gespeculeerd wordt over de iPhone 7s, want niet iedereen zal in staat zijn zo’n groot bedrag neer te kunnen of willen neertellen voor de iPhone 8. Waar de iPhone 7s een LCD scherm krijgt zal de iPhone 8 waarschijnlijk worden voorzien van een OLED scherm.

iPhones vergelijken op prijs met GSMvergelijker.com

Mocht de iPhone 7s daadwerkelijk de iPhone 7 gaan opvolgen dan zal GSMvergelijker.com deze uiteraard opnemen in de vergelijker. Houdt ons dan dagelijks in de gaten zodat u er bijtijds bij bent wanneer u kunt overstappen. Gaat het u alleen om de inhoud van de telefoon? Dus de specificaties zoals snelheid, besturingssysteem of type camera? Dan kunt ook eens de iPhone SE bekijken, deze iPhone heeft weer bijna dezelfde specificatie’s als de iPhone 6s. Dus dezelfde A9 chip en een 12 MP camera alleen in een kleiner formaat vergelijkbaar met de iPhone 5. Vergelijk alle iPhone aanbiedingen op GSMvergelijker.com en vind vandaag nog de goedkoopste iPhone.