iPhone 11

Het nieuwste model van Apple is onder andere de iPhone 11. Dit model onderscheidt zich middels een nieuwe dual camera. Dat houdt in dat je je foto’s in een supergroot formaat kunt vastleggen. Het is niet meer zo dat voor het maken van een foto portret dat een ieder dicht tegen elkaar aan moet staan. Want de vernieuwde camera kan tot vier keer meer van het te fotograferen object vastleggen. De ideale vakantiefoto waarbij ook andere elementen vastgelegd kunnen worden is een feit.

Wat kun je met de iPhone 11?

Dankzij de nachtmodus die automatisch aangaat wanneer het te donker is kan prachtige foto’s tevoorschijn toveren. Met natuurlijke en tevens heldere kleuren kun je je portfolio uitbreiden. Wijzig de sterkte van het licht, of verander de foto in een heus zwartwit portret. Kortom er is veel mogelijk dankzij de vernieuwde dual camera. De frontcamera is 12 megapixel.

Maar dit is lang niet alles aan de iPhone 11, ook de snelle chip zorgt ervoor dat je sneller kunt werken met deze iPhone. En de batterij gaat een stuk langer mee. Slimme HDR is intelligent waardoor personen in een video worden herkend en vastgelegd. Dit resulteert in gedetailleerde en kleurrijke foto’s. Ook kun je een slowmotion selfie video opnemen van 60 frames per seconden.

Grote opslagcapaciteit en verkrijgbaar in 6 hippe kleuren

De opslagcapaciteiten zijn er in 64, 128 en 256 GB en in de volgende kleuren: Zwart, Wit, Rood, Geel, Paars en Groen. Niet alleen de foto’s zijn kleurrijk maar ook de kleur van je iPhone 11 is dat. De iPhone 11 geldt als de officiële opvolger van de iPhone XR. Wat ook zeer handig is aan dit nieuwe model is de Face ID camera, deze kan in een mum van tijd je toestel ontgrendelen dankzij het herkennen van jouw gezicht. Bij de vorige modellen wil Face ID nog wel eens even duren voordat je je toestel ontgrendelen kunt. Leg je iPhone 11 op tafel en met een blik op je toestel opent deze vrij snel.

Nieuwe snelle A13 chip en klaar voor wifi 6

De voorganger iPhone XS had natuurlijk ook al een verbeterde Face ID en de XR was voorzien van de A12 chip. Nu heeft Apple in de nieuwe modellen de A13 chip geplaatst. Dus is deze sneller en kleiner maar vooral zorgt het ervoor dat het toestel energiezuiniger is. De iPhone 11 en de 11 Pro zijn al klaar voor wifi 6. In de toekomst zal dit de nieuwe internetsnelheid zijn. Vooralsnog kan men er niet veel mee omdat de netwerken ervoor nog niet beschikbaar zijn. Maar ervan uitgaande dat men een dergelijk toestel een aantal jaren in bezit houdt, weet je wel dat jouw iPhone 11 daar klaar voor is.

Nog sterker glas en beter bestand tegen water!

Waar Apple ook aan heeft gewerkt is de sterkte van het displayglas en het glas aan de achterzijde. Door middel van een speciale ionenuitwisselingstechniek kan deze iPhone tegen een stootje. De waterdichtheid is ook verbeterd. Dat betekent dus dat de iPhone mocht deze in het water belanden waterbestendig is tot 30 minuten en op een maximale diepte kan vallen van 2 meter. We willen het uiteraard niet uitproberen, maar de wetenschap dat de iPhone na een ongelukkig valletje tegen water bestand is is fijn om te weten.

De iPhone 11 vergelijken op GSMvergelijker.com

Samen met GSMvergelijker.com kun je de nieuwe iPhone 11 vergelijken. Bekijk welke aanbiedingen providers hebben. Is het tijd voor een nieuwe mobiele telefoon en gaat jouw voorkeur uit naar de iPhone 11? Vindt deze dan met onze gsmvergelijker. Valt je oog op meerdere mobiele telefoons? Vink dan onder het tabblad toestel meerdere merken aan. Zo zie je welke aanbieding jou het meeste aanspreekt. Je kunt gaan voor een iPhone mét abonnement of zonder abonnement aan jou de keuze. Ga je voor zonder abonnement? Dan kun je aanvullend nog een combinatie maken met een sim only.