Samsung A12 Hoesje en Samsung A12 Screenprotector – Samsung Galaxy A12 Hoesje Transparant 360 Case + Samsung A12 Screenprotector

9.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701881278681 Categorie:

Beschrijving

Optimale bescherming met dit Samsung A12 Hoesje Transparant Siliconen 360 Case Cover Hoes + Samsung A12 Screenprotector Siliconen Screen Protector ✔ Samsung A12 hoes voor de volledige 360 graden bescherming (hoesje voor de achterkant + screenprotector hoes voor de voorkant)
✔ Telefoonhoesje vervaardigd uit hoogwaardige en stevige TPU siliconen
✔ Smartphone cover met dot pattern technologie
✔ Transparante case om het mooie ontwerp van de Samsung A12 zichtbaar te houden
✔ Speciaal ontworpen 2-in-1 hoesjes en screenprotectors voor de Samsung Galaxy A12
Bescherm je Samsung A12 met het 360 graden transparante hoesje van iCall. Dit hoesje bestaat uit een siliconen screenprotector en een siliconen backcover case. Doordat de siliconen screen protector en back cover gecombineerd kunnen worden, is je Samsung A12 voor de volledige 360 graden beschermd. De Samsung A12 is een mobiele telefoon kost al snel een paar honderd euro en het is dus erg belangrijk om je smartphone op de juiste manier te beschermen. Bekijk hieronder de voordelen van de 360 graden doorzichtige siliconen TPU cover van iCall:
Propere 360 graden bescherming Deze hoes bestaat uit twee onderdelen, namelijk een siliconen screenprotector en een PC back cover. Deze kunnen door de productiewijze erg makkelijk in elkaar geklikt worden, waarna je Samsung A12 volledig beschermd is. De onderkant, bovenkant, zijkanten, achterkant en voorkant van je Samsung A12 zijn omgeven door een schokabsorberend siliconen TPU case cover. Deze combinatie zorgt voor telefoonhoesjes met de meest optimale bescherming, aangezien schokken zo goed mogelijk opgevangen kunnen worden. De Samsung A12 kan makkelijk in het hoesje geklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de Samsung A12 uit het hoesje valt. De screenprotector is een siliconen screenprotector en geen screenprotector van gehard glas tempered glass screen protector.
Optimaal gebruiksgemak De cover is speciaal ontworpen voor de Samsung A12. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het backcover hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je back cover hoesje steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je Samsung A12. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je Samsung A12 terwijl je telefoon in de case zit.
Dot-Pattern voor betere touchscreengevoeligheid Het 360 graden siliconen hoesje van iCall voor de Samsung A12 is voorzien van de dot-pattern technologie. Dit houdt in dat er hele kleine ‘puntjes’ zijn aangebracht op het hoesje. De reden voor de puntjes op het smartphonehoesje is het voorkomen van het ‘water-under-screen’ effect. Hierdoor kan het hoesje niet meer plakken aan het display beeldscherm, wat ervoor zorgt dat het touchscreen goed blijft werken tijdens gebruik van de telefoon.
Een kwalitatief hoesje Bij het voelen, optillen en gebruiken van het telefoon hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van de telefoon hoesjes materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Voordelen van dit Samsung A12 Hoesje Transparant Siliconen 360 Case Cover Hoes + Samsung A12 Screenprotector Siliconen Screen Protector ✅ In één keer je Samsung A12 volledig beschermd
✅ Optimale bescherming met deze smartphonehoesjes voor je Samsung A12
✅ Beschermde voor- en achterkant met de 2-in-1 hoes + screenprotector
✅ Uitsparingen in de telefoon case voor alle poorten en knoppen
✅ Transparant, doorzichtig en flexibel Samsung A12 hoesje
✅ Draadloos opladen nog steeds mogelijk met deze telefoonhoes
Kenmerken: • Telefooncase voor de volledige 360 graden bescherming
• Telefoonhoes met dot pattern technologie
• Dit Samsung A12 hoesje is licht in gewicht
• Hoogwaardig stevig TPU silicone smartphone case en silicone telefoniescreenprotector
• Transparant waardoor Samsung A12 nog zichtbaar blijft
• Speciaal ontworpen voor de Samsung A12
Geschikt voor: • Samsung Galaxy A12
Inhoud van het artikel: • 1x Samsung A12 hoesje 2-in-1 transparant bestaande uit een silconen hoes en een siliconen telefoonscreenprotector
Extra informatie: • Merk: iCall
• Gespecialiseerd in: telefoonhoesjes screenprotectors telefoonaccessoires telefonie & accessoires en electronica
Specificaties: • Transparante kleur
• Volledige 360 graden bescherming
• TPU siliconen telefoonhoesjes
• TPU siliconen telefoniescreenprotectors

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten