Magnetisch Hoesje voor Apple iPhone Xr Aluminium Metalen Case iCall – Goud

17.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700707131370 Categorie:

Beschrijving

Bescherm je Apple iPhone Xr (6.1 inch) met het magnetische hoesje van iCall. De Apple iPhone Xr (6.1 inch) is een telefoon die al snel een paar honderd euro kost en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het magnetische hoesje van iCall is een modern hoesje welke op maat is gemaakt voor de Apple iPhone Xr (6.1 inch). Het hoesje biedt propere bescherming en is het gebruiksvriendelijk. Bekijk hieronder de voordelen van het magnetische hoesje van iCall voor de Apple iPhone Xr (6.1 inch):
Goede bescherming Het hoesje heeft een voor- en achterbumper. Deze hechten magnetisch aan elkaar vast met de telefoon ertussen, waardoor de telefoon goed beschermd wordt aan de zij- achter- en voorkant. Aan de achterzijde zit glasplaatje van gehard glas welke de achterkant extra goed beschermt. Deze backcover vangt schokken makkelijk op, waardoor valschade beperkt wordt aan je Apple iPhone Xr (6.1 inch). Verder beschermt het hoesje tegen krassen en deukjes, zodat je je toestel veilig kunt gebruiken.
Mangetisch Het hoesje heeft magneten zitten in de voor- en achterbumper. Deze trekken elkaar aan met het toestel ertussen. Hierdoor zit de telefoon stevig geklemd en kan het onder geen enkele omstandigheid losraken.
Draadloos laden Het hoesje ondersteunt draadloos QI-charging. Hierdoor is het niet noodzakelijk om steeds het hoesje los te koppelen om je toestel op te laden.
Optimaal gebruiksgemak De hoes is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone Xr (6.1 inch). Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je telefoon terwijl je telefoon in het hoesje zit. Ook is het mogelijk om je telefoon in portretmodus (liggende modus) neer te zetten.
Een kwalitatief hoesje Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken van het iCall Magnetisch Hoesje Apple iPhone Xr (6.1 inch) • Geschikt voor de Apple iPhone Xr (6.1 inch)
• Magnetisch design
• Bestaat uit een achterbumper, voorbumper en gehard glas voor de achterzijde
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Kwalitatief en innovatief hoesje
• Ondersteunt QI-charging
Kenmerken van het iCall Magnetisch Apple iPhone Xr (6.1 inch) hoesje • Magnetisch hoesje van iCall voor de Apple iPhone Xr (6.1 inch)

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten