iphone 11 pro max hoesje – iphone 11 pro max case spiegel book case cover goud – hoesje iphone 11 pro max apple – iphone 11 pro max hoesjes cover hoes

14.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064701794439058

Beschrijving

Bescherm je Apple iPhone 11 Pro Max met het spiegel book case hoesje van iCall. De Apple iPhone 11 Pro Max is een telefoon die al snel een paar honderd euro kost en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het spiegel hoesje van iCall is een modern hoesje welke op maat is gemaakt voor de Apple iPhone 11 Pro Max. Het hoesje biedt propere bescherming en is het gebruiksvriendelijk. Bekijk hieronder de voordelen van het spiegel hoesje van iCall voor de Apple iPhone 11 Pro Max:
Goede bescherming Het spiegel hoesje heeft een polycarbonaat backcover welke de telefoon omhult. Deze backcover vangt schokken makkelijk op, waardoor valschade beperkt wordt aan je Apple iPhone 11 Pro Max. Verder beschermt het hoesje tegen krassen en deukjes, zodat je je toestel veilig kunt gebruiken.
Spiegel design Het hoesje heeft een ontwerp gebaseerd op het spiegeleffect. Hierdoor kan het hoesje gebruikt worden als spiegel. Dit zorgt ervoor dat jouw telefoon stijlvol is en opvalt tussen al die saaie varianten. Ook is het natuurlijk erg handig om altijd een spiegel bij de hand te hebben.
Optimaal gebruiksgemak De hoes is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 11 Pro Max. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je telefoon terwijl je telefoon in het hoesje zit. Ook is het mogelijk om je telefoon in portretmodus (liggende modus) neer te zetten.
Een kwalitatief hoesje Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken van het iCall Spiegel Hoesje Apple iPhone 11 Pro Max • Geschikt voor de Apple iPhone 11 Pro Max
• Spiegel design
• Polycarbonaat backcover gekoppeld aan PU lederen bookcase
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Kenmerken van het iCall Spiegel Apple iPhone 11 Pro Max hoesje • Spiegel hoesje van iCall voor de Apple iPhone 11 Pro Max

Extra informatie

Merchant

Brand