iphone 11 pro max hoesje – iphone 11 pro max case rood sandelhout – hoesje iphone 11 pro max apple – iphone 11 pro max hoesjes cover hoes – 1x iphone 11 pro max screenprotector glas tempered glass screen protector full screen

19.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700622715284

Beschrijving

Bescherm je Apple iPhone 11 Pro Max met het unieke houten hoesje van iCall. De Apple iPhone 11 Pro Max is een telefoon die al snel een paar honderd euro kost en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het houten hoesje van iCall is een modern hoesje welke op maat is gemaakt voor de Apple iPhone 11 Pro Max. Het hoesje biedt propere bescherming en is het gebruiksvriendelijk. Bekijk hieronder de voordelen van het houten hoesje van iCall voor de Apple iPhone 11 Pro Max:
Flexibele bescherming Het houten hoesje is deels gemaakt van rood sandelhout en deels van flexibel siliconen TPU. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het hoesje schokken makkelijker op kan vangen, waardoor valschade beperkt wordt aan je Apple iPhone 11 Pro Max. Verder beschermt het hoesje tegen krassen en deukjes, zodat je je toestel veilig kunt gebruiken.
Optimaal gebruiksgemak De hoes is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 11 Pro Max. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je telefoon terwijl je telefoon in het hoesje zit.
Een kwalitatief hoesje Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Screenprotector van gehard glas
Met de bijgeleverde screenprotector van gehard glas 9H 3D van iCall houdt je het scherm van je telefoon zo goed als nieuw. Waar je ook bent en wat je ook doet, met deze tempered glass screenprotector blijft je beeld geheel vuil- en krasvrij. Het gaat hier om een 3D full-screen screenprotector, welke het gehele beeldschermd bedekt.
Kenmerken van het houten Apple iPhone 11 Pro Max iCall hoesje: • Geschikt voor de Apple iPhone 11 Pro Max
• Uniek houten design (rood sandelhout)
• Siliconen materiaal vangt schokken goed op
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Levering: • Houten hoesje van iCall voor de Apple iPhone 11 Pro Max
• Screenprotector Gehard Glas Full-Screen

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten