iphone 11 pro max hoesje – iphone 11 pro max case bruin book cover leer wallet – hoesje iphone 11 pro max apple – iphone 11 pro max hoesjes cover hoes – 1x iphone 11 pro max screenprotector glas tempered glass screen protector full screen

15.95

Bekijken

Artikelnummer: 7064700625293932

Beschrijving

Bescherm je Apple iPhone 11 Pro Max met het leren hoesje van iCall. Een telefoon kost al snel een paar honderd euro en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje van iCall is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het leren hoesje van iCall:
Propere bescherming
Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een siliconen TPU (zacht) frame. Hierin kan de telefoon gemakkelijk ingeklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de telefoon uit de case valt. Het siliconen materiaal zorgt er daarnaast ook nog voor dat krachten op de telefoon, die ontstaan als gevolg van stoten en valpartijen, extra goed geabsorbeerd worden.
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 11 Pro Max. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds foto’s blijven maken met je telefoon terwijl je telefoon in de bookcase zit.
Multipele standen
Het is mogelijk om het hoesje in multipele standen te laten staan. Hierdoor kun je in elke situatie gebruik blijven maken van je telefoon.
Drie pashouders
Dit hoesje zorgt er meteen voor dat een portemonnee verleden tijd wordt. Met maar liefst drie pasvakjes, kun je al je pasjes kwijt in je bookcase.
Een kwalitatief hoesje
Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Screenprotector Full-Screen
Met de bijgeleverde screenprotector van gehard glas 9H Curved van iCall houdt je het scherm van je telefoon zo goed als nieuw. Waar je ook bent en wat je ook doet, met deze tempered glass screenprotector blijft je beeld geheel vuil- en krasvrij. Het gaat hier om een Curved full-screen screenprotector, welke het gehele beeldschermd bedekt.
Kenmerken iCall hoes
• Geschikt voor de Apple iPhone 11 Pro Max
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Multipele standen
• Drie vakjes voor je pasjes
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Inhoud
• iCall Leren Hoes
• Tempered glass screenprotector 9H Curved

Extra informatie

Merchant

Brand

Gerelateerde producten